REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Marian Preda: Guvernul Ponta-Duşa se ocupă de OZN-uri în loc să creeze locuri de muncă

Marian Preda: Guvernul Ponta-Duşa se ocupă de OZN-uri în loc să creeze locuri de muncă

Replica API 1 august 2013 | 00:00 192

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a declarat miercuri, la Drobeta Turnu Severin, unde a lansat cea de-a 34-a filială judeţeană a Fundaţiei, că Guvernul condus de Ponta şi Duşa se ocupă de OZN-uri în loc să creeze locuri de muncă. "Îi amintesc domnului Victor Ponta că autoritatea presupune şi responsabilitate, deci nu are numai dreptul să se plimbe prin toată lumea cu avioane prezidenţiale pe care le foloseşte în calitate de prim-ministru şi să redistribuie resurse către prietenii lui Mazăre, Oprişan, Dragnea şi ceilalţi. Are şi responsabilităţi, trebuie să ia decizii, dar, după cum am văzut, Guvernul Ponta - Duşa se ocupă de OZN-uri în loc să creeze locuri de muncă pentru români. Toate acestea trebuie schimbate. De aceea am înfiinţat Fundaţia Mişcarea Populară şi înfiinţăm Partidul Mişcarea Populară", a declarat Preda.

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară l-a acuzat de asemenea pe premierul Victor Ponta că nu îşi asumă responsabilităţile pe care le presupune funcţia de prim-ministru, lăsându-i pe miniştri să dea veştile proaste.

"Premierul Victor Ponta se foloseşte de obicei de miniştri pentru a da veştile proaste, el păstrându-şi privilegiul de a face anunţuri pozitive, de obicei promisiuni cu ce va face în viitor. În privinţa CFR Marfă, nemaiavând posibilitatea de a da vină pe vreun ministru pentru că este şi prim-ministru şi ministru al Transporturilor, (...) a încercat să dea vina pe CSAT pentru problemele pe care le-a creat el la privatizarea CFR Marfă. Cu această guvernare de incompetenţi nu se poate guverna", a spus Marin Preda.

Fundaţia Mişcarea Populară şi-a lansat miercuri, o filială la Drobeta-Turnu-Severin, în municipiu fiind prezenţi împreună cu Preda şi membrii fondatori Cristian Diaconescu şi Cristian Hriţiuc, dar şi coordonatorul Partidului Mişcarea Populară Dolj, Gelu Vişan.

La Mehedinţi, Fundaţia Mişcarea Populară va fi condusă de Alexandru Ştefan Odobleja.

De asemenea, fostul democrat liberal Eugen Golea a fost desemnat în judeţul Mehedinţi pentru a coordona organizarea filialei judeţene a Partidului Mişcarea Populară.

Ministrul Apărării, Mircea Duşă, spune că este necesară achiziţionarea de avioane F 16 deoarece aproape zilnic spaţiul aerian al ţării este forţat de aparate de zbor "care nu sunt identificate sau care nu au aprobare de survol", ultima intervenţie fiind în noaptea de luni spre marţi.

sursa: mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102