REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Marian Sava

Marian Sava

Replica API 29 aprilie 2020 | 00:00 2680

Marian Sava, consilier, pardon...fost consilier local la Cernavodă, a dat bir cu fugiţii într-o perioadă în care este mai mare nevoie de implicare politică ori socială.

Este pentru a doua oară când Sava abandonează tronul de luptă, prima oară s-a întâmplat în 2016. Astfel de oameni nehotărâţi în viaţa au ajuns să ne reprezinte interesele. Aşa ceva...!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca Sava nu lua fraiele , serviciul salubrizare ar fi trecut la IRIDEX . Oare d'aia presati si voi ? De cei ce conduc RAJA sau IRIDEX nu scrieti niciodata . De ce ?
3
2
E Sava fraier daca nu va tavaleste prin procese pt hartuire si denigrare! Un ziar de nimic, cu niste ziarite frustrate! Inainte de a face niste articole de rahat, informati-va! El ca director face parte din CLSU, consiliul local pt situatii de urgenta si a preluat o societate grea, in perioada de criza! Ziar de rahat!
5
2
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia, spune un vechi proverb romanesc, confirmand ca prostul are si mult timp liber si mintea odihnita. Ce nu stie prostul este ca el se da destept, desi nu e, se da priceput dar calca-n strachini. Daca vrei sa presari ghimpi pe drumul altuia, ai grija sa umbli incaltat. Asa ca prostul comentator se va intepa mereu in ghimpii cu care ar vrea sa-i raneasca pe altii.
8
0
Consider a fi un gest responsabil sa te inhami la munca cand altii se ascund si latra in comentarii .
6
0
Replica, un ziar de tot rahatul cu niste ziariste frustrate!
6
0
... abandoneaza tronul de lupta ?... Unde dracu ati auzit voi sintagma asta? Asa prosti sunteti, voi, astia de la Replica?
7
1
Si eu ca director an lovit Tivoli dupa mai multe cocteiluri noaptea si un fleac de 13000 roni cat a costat reparatia pe naspa la Mihai ca acolo figureaza ca a reparat Suliman Gemal autogunoiera Gospodariei.asa e daca am nas bengos.
5
3
Bai idiotilor, Gospodaria Comunala e foarte importanta in aceste vremuri. Chiar vi se pare voua Sava omul care sa fuga? Puteti sa spuneti multe drespre el, dar nu ca este lasi. Fugea Sava de la consiliul local ca a aparut pandemia.. Asa ceva... !
9
8
sava e un escroc national , ma tine cu salariul minim fiindca sunt tigan si ma dau mare smecher , il critic pe la toate colturile ca si escrocul de tata , paul feraru de 80 de ani codosul primarului neacoita , iar eu sunt un prostalau de clasa 1 care nu stiu sa fac o situatie de lucru la birou , intrebati-l pe george florarul colegul meu!
17
0
Bravo lui este jmecher ofticatilor dujmanosi o sa va omoare invidia
9
8
...si cand era consilier tot el facea mainile la Gospodaria Comunala.Apropo:Sava ,cati bani ti-au revenit parandarat de la achizitia serelor,ca doar tu si cu fina-ta pe care ai pus-o ca director a-ti fost la Cluj pentru negociere si cat aur ai cumparat din Constanta prin inaintasul Ispas Marian?Se stie si in alte parti.
12
7
Iar a venit Palaz cu plicul sa va dea cadouri?
4
1
Relule,peste tot comentezi.Esti sosia lui Topescu?
6
1
Sclavu asta face afaceri de paravan cu banii de la interlopu geti ,in orasul Cernavoda, sa se duca amandoi la puscarie
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102