REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Marian Sava: Ca primar, voi deschide primăria către cetăţeni şi oraşul către investitori

Marian Sava: Ca primar, voi deschide primăria către cetăţeni şi oraşul către investitori

Replica API 3 iunie 2016 | 00:48 985

Candidatul PMP la Cernavodă,

Candidatul PMP la Cernavodă,

Marian Sava

În oraşul Cernavodă se dă o luptă aprigă pentru primărie. Sondajele de până acum arată o luptă strânsă, iar totul depinde de mobilizare. Marian Sava, candidatul PMP la Primăria Cernavodă, mizează pe dorinţa de schimbare, de „împrospătare” a administraţiei publice locale şi face apel către cetăţeni să vină la vot: „Este important ca oamenii să vină la vot. Votul lor va aduce schimbarea în oraş”.

Reporter: Domnule Sava, care este viziunea dvs. referitoare la dezvoltarea oraşului?

Marian Sava: Primul pas spre dezvoltare este eliminarea problemelor şi neajunsurilor generate în 26 ani de administrare defectuoasă. Trebuie să deschidem primăria către cetăţeni, să le ascultăm păsurile, să intervenim acolo unde este nevoie. Aceasta, ca prim pas. Apoi, să luăm fiecare problemă în parte şi să o rezolvăm – de la crearea unor locuri de joacă adecvate pentru copii, până la atragerea de investitori care să conducă la prosperitatea cetăţenilor din acest oraş minunat, Cernavodă. Sunt multe de făcut, dar sunt pregătit, la fel şi echipa de consilieri alături de care candidez. Sunt oameni hotărâţi să facă treabă pentru acest oraş, sunt oameni pe care concitadinii noştri i-au văzut zi de zi pe străzi în această campanie electorală.

Rep.: Cum veţi rezolva problema infrastructurii oraşului - acele celebre străzi asfaltate „ca în Germania”, după cum spunea fostul primar

M.S.: A avea o infrastructura ca în Germania înseamnă instalaţii de apă, canalizare, reţele pluviale etc. ca în Germania, dar şi operatori ai acestor servicii tot ca în Germania. Cu alte cuvinte, toţi cei implicaţi în realizarea acestora trebuie să ofere calitatea, să spunem, „germană”. Administraţia locală este cea care va veghea ca toţi cei implicaţi, pe care i-am amintit, să se apuce de treabă, să facă lucrări de calitate, să discutăm pe tema preţurilor decente, iar apoi, după ce toate instalaţiile sunt puse la punct, să demarăm lucrări de infrastructură precum asfaltări la standarde europene.

Rep.: Reactoarele 3 şi 4 ar urma să creeze 16 mii de locuri de muncă. Oraşul trebuie să se bazeze doar pe această investiţie sau ce credeţi că ar mai trebui făcut?

M.S.: M-aş bucura să se creeze acele 16.000 de locuri muncă, însă administraţia trebuie să ajute şi la dezvoltarea sectoarelor tradiţionale de muncă, precum şi a altor sectoare ce se adresează unor categorii ce nu pot activa în spectrul Centralei Nucleare. Categoric, nu toată lumea se poate baza că va găsi un loc de muncă la Centrală; avem tineri care au alte pregătiri şi în sprijinul cărora administraţia trebuie să vină prin atragerea de investitori din diverse sectoare de activitate, care să creeze locuri de muncă potrivite acestora, locuri de muncă remunerate decent. Ca primar, vă asigur că voi deschide oraşul către potenţialii investitori!

Rep.: În încheiere, vă rugăm să tranmsmiteţi un mesaj pentru alegători.

M.S.: Cernavodă va vota, pentru prima dată în perioada post decembristă, pentru însănătoşirea oraşului votând Marian Sava.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614