REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Marian Vanghelie a uitat de "goagăl" şi se apără pe Facebook: "Nu am dat şpagă"

Marian Vanghelie a uitat de "goagăl" şi se apără pe Facebook: "Nu am dat şpagă"

Replica API 16 martie 2015 | 23:48 146

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, afirmă că niciodată nu a dat bani sau alte foloase drept mită, nici el și nici prin intermediari, unui jurnalist sau vreunui alt om de presă, ''cu atât mai puțin lui Rareș Bogdan''.

Marian Vanghelie scrie pe Facebook. ''Niciodată nu am dat bani sau alte foloase drept mită, nici eu și nici prin intermediari, unui jurnalist sau vreunui alt om de presă, cu atât mai puțin lui Rareș Bogdan, un jurnalist pe care îl consider un adevărat profesionist și care îmi este și amic. Nu aș fi periclitat relația de amiciție și respect pe care o am cu el, în acest fel. (...) Nu am dat nicio sumă de bani lui Rareș Bogdan'', scrie echipa de comunicare a lui Marian Vanghelie pe pagina de Facebook a primarului.

Totodată, edilul susține că nu deține ''nicio acțiune'' la Hotel Bulevard din Predeal și Premier Palace Hotel din București.

Tot în referat apare faptul că Marian Vanghelie a acordat numeroase contracte din bani publici firmelor controlate de omul de afaceri Dumitru Marin, iar în schimb acesta i-a dat primarului, printre altele, două imobile noi în favoarea unei persoane apropiate lui Vanghelie. Potrivit documentului, o parte a "comisionului" primit de Vanghelie de la omul de afaceri Dumitru Marin, în contul acordării unor contracte din bani publici, a reprezentat-o plata unor contracte de publicitate în favoarea a două televiziuni, OTV și B1 TV.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis sâmbătă arestarea preventivă pentru 30 de zile a primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani. Decizia nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102