REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Marian Vanghelie, DEZVĂLUIRI din interiorul PSD, după ce a fost exclus din partid!

Marian Vanghelie, DEZVĂLUIRI din interiorul PSD, după ce a fost exclus din partid!

Replica API 1 decembrie 2014 | 10:12 222

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, duminică seară, în emisiunea ”Actualitatea Românească” difuzată de B1 TV, că Mircea Geoană a fost exclus din PSD deoarece putea candida la funcția de premier, iar pe el pentru că voia să îi ia locul lui Liviu Dragnea.

”Pe Geoană de ce l-a dat afară? Trăim în niște filme de desene-animate. Își dau seama că au pierdut urât de tot. Îi deranjează dl Iliescu că ar putea avea un cuvânt de spus la Congres. Au spus că mă exclud pentru că am dat o declarație cu o săptămână înainte. El dându-și seama că nu va mai ocupa funcția de premier și președinte i-a fost frică că o să vină Iohannis și o să zică să dea un premier. Și i-a fost frică că o să fie nominalizat Geoană”, a declarat Vanghelie.

”Erau 2 posibilități: Geoană și Ioan Rus, oameni cu experiență. Nu se compară Geoană și Rus ca experiență cu Victor Ponta. Au existat aceste posibilități uitându-mă la ultimele declarații. El a declarat că își dă demisia dacă se cere un alt premier din PSD după ce l-a dat afară pe Geoană”, a mai spus edilul.

”Minte, a căutat o motivație să ne dea pe noi afară. De Robert Negoiță nu au mai zis nimic. Problema eram eu. Eu i-am spus că voi candida pe funcția lui Liviu Dragnea. Am mai candidat pentru această funcție și am obținut cele mai multe voturi”, a precizat Vanghelie.

”Vreau să arat cât de mult minte acest băiat Victor Viorel Ponta. S-a creat o stare de dictatură copilărească, prostească. Dacă spui ceva, te dă afară”, a explicat el la

http://www.b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614