REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Marian Vanghelie, gest ”ieftin” într-o zonă exclusivistă a Capitalei. Ce a făcut politicianul

Marian Vanghelie, gest ”ieftin” într-o zonă exclusivistă a Capitalei. Ce a făcut politicianul

Replica API 29 septembrie 2021 | 00:25 922

Când ești Marian Vanghelie îți permiți orice, mai ales să faci gesturi jenenate în văzul lumii. Astfel, vă spunem că paparazzii Spynews au fost pe urmele politicianului și l-au surprins chiar în fapt, drept dovadă stând chiar imaginile cu Marian Vanghelie. Așadar, politicianul nu are nicio reținere să facă gesturi ”ieftine” în zone exclusiviste ale Capitalei. Iată imaginile exclusive cu Marian Vanghelie!

Marian Vanghelie nu se dă nicidecum înlături când vine vorba de gesturi jenante în public, astfel că paparazzii Spynews au fost pe urmele politicianului și l-au prins chiar în fapt. Așadar, soțul Oanei Mizil nu s-a abținut nici pe departe atunci când a vrut să scuipe în plină stradă și a efectuat gestul fără a sta pe gânduri.

Nu contează în ce loc se află, așa că Marian Vanghelie, căci despre el este vorba, a scuipat în plină stradă și în văzul lumii chiar pe jos, fără a sta pe gânduri. Ei bine, vă spunem că gestul jenant a fost făcut de politician chiar într-o zonă exclusivistă a Capitalei.

Astfel, politicianul o aștepta pe Oana Mizil, viitoarea sa soție, să termine consultația la un cabinet stomatologic, situat într-o zonă scumpă din București, moment în care într-o conversație cu șoferul său, Marian Vanghelie a scuipat pe jos, fără a sta pe gânduri.

Toată situația a fost trecută cu vederea, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, apoi Oana a sosit la mașina unde se aflau Marian Vanghelie și șoferul, după ce a terminat consultația la medicul stomatolog.

Este de precizat că cei doi viitori soți au plecat cu mașini diferite, asta pentru că cel de-al doilea șofer al familiei a sosit la locația unde se aflau Marian și Oana, așa că viitoarea soție a politicianului s-a deplasat separat de partenerul de viață spre o altă locație, în timp ce politicianul a mers alături de șoferul său spre o adresă din zona Centrală a Bucureștiului.

Marian Vanghelie și Oana Mizil vor să se căsătorească

Marian Vanghelie și Oana Mizil sunt mai pregătiți ca niciodată să-și oficializeze relația, lucru pe care politicianul l-a anunțat chiar la scurt timp după ce a fost acuzat că a bătut-o pe viitoarea sa soție.

Cu toate acestea, cei doi parteneri au planuri serioase de viitor, gândindu-se să facă pasul cel mare și să se căsătorească.

”Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv şi apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă", a mărturisit Marian Vanghelie pentru Click!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vanghelie e tzigan borat.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614