REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Marian Vasiliev

Marian Vasiliev

Replica API 21 august 2020 | 00:26 1786

Tace, tace și le coace..Cine? Marian Vasiliev, același care a poposit pe la PP-DD, UNPR... a făcut o pauză ca să-și încarce bateriile și a revenit cu surprize: candidează.

Cum unde? La Primăria Constanța. Nu acolo e ciolanul cel mai gros?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru un militia subofiter la parcu auto . Sa descurcat binisor vasiliev . Primar la Murfatlar . Imi aduc aminte de parca ar fii azi cum servea el masa la inpinge tava la autoservirea de langa pasajul de landa tomis . Avea in picioare un fel de incaltaminte cusuta cum se cuseau saci odata . Era cu maicasa . Femeie modesta . Oameni modesti , spre saraci . Acum omu este plin de el , de nu ii mai ajungi cu rahat la nas . Prin minciuna si dat din coate a reusit pana acum sa se descurce . Sa vedem daca si de acum va reusi . Dar ma indoiesc sa mai poata . Deja nu mai are pe cine minti . MUIE MULTA
4
7
Cata frustrare ai acumulat pana acum in viata ta de c...t? Saracul de tine! De-ai fi macar 1% din ce e el si de ai avea macar 1% din inteligenta lui, ai avea si tu alte sanse in viata! Nu, ca nu e nevoie sa te isterizezi asa, oricum inspiri mila, ca toti oamenii care il jignesc. Frustrarea asta doare rau, nu? Si cel mai frustrant pt tine e ca oamenii chiar il simpatizeaza! Pe tine oare cati te suporta? 1, 2?
4
3
Un jeg de om care le cere rudelor sa posteze ...." de bine". Idiotul asta este un cameleon, un oportunist de 2 bani si un disperat care acum nu mai are dupa ce sa bea apa. Este exact tipul de golan care merita eticheta..ASA NU ! SI-i si prost rau !
3
4
Este cel mai bun om pe care il cunosc, nu va face nicio promisiune degeaba si chiar va face diferenta. Intrati pe pagina lui de Facebook si convingeti va cu ochii vostri ca merita votat
5
2
Un om de nota 10. Il votez
3
3
Mi a fost sef domnul Vasiliev. Cel mai bun si mai corect om pe care l am cunoscut. Intrati pe pagina lui de Facebook si o sa vedeti un om corect si iubit de oameni.
3
4
Astia care comentati aiurea despre un om pe care nu il cunoasteti: nu o sa ajungeti nici la nivelul sosetelor lui.
5
3
Alupigus, Vasiliev...
2
2
Cel mai penal articol, ca de obicei marca jegul de Replica
5
1
,,murfatlar'' se scrie Murfatlar. Probabil, nici tu nu ai pe aproape, o librarie.
2
2
Se scrie s-a, taranule. Dar de unde sa stii tu, cand in murfatlar nu aveti nicio librarie sa va luati un dictionar, carte ceva? lasa ca o duceti tare bine de cand nu mai e el primar, de 25 de ani. Cel mai imputit oras, murfatlar. Gunoaie, jeg... locuitorii sunt oglinda... frustrat prost si cu 2 clase!
5
3
Mai spera pisatu sa prinda un loc pe undeva dar sa inchis robinetu . A fost primar la Murfatlar , ce realizari a avut ca primar . A fost senator , ce initiative a avut . Acum mai noi latra ca o javra turbata .
5
6
Nu-i place munca.Tot pe la macelarie trage.
6
6
Ii faceti reclama, super! O sa il votam!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369