REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mariana Belu, secretarul judeţului Constanţa, a scăpat de DNA!

Mariana Belu, secretarul judeţului Constanţa, a scăpat de DNA!

Replica API 30 septembrie 2017 | 00:00 579

Mariana Belu

Secretarul județului Constanța, Mariana Belu, a fost scoasă de sub urmărire penală de Direcția Națională Anticorupție. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, la sfârșitul ședinței de Consiliu Județean, care a avut loc, vineri, 29 septembrie.

„La Consiliul Județean Constanța a ajuns documentația de la DNA prin care suntem înștiințați că dosarul în care era cercetată doamna Mariana Belu pentru complicitate la abuz în serviciu a fost clasat, stabilindu-se că fapta nu există”, a precizat președintele CJC.

Precizăm că este vorba despre un nou dosar penal în care apare și numele fostului președinte al CJC, Nicușor Constantinescu, pus sub acuzare pentru abuz în serviciu și evaziune fiscală, în legătură cu subvenții acordate Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saracul barba-su... Asta nu mai stie numarul celor carora le-a supt-o...
1
0
Este gresit ! Tovarasa Belu mai are inca cinci dosare in care se vorbeste de colaborarea ei cu Nicusor , cu Mazare , cu Fagadau , cu Strutinschi , cu Stroe s.a. Oricum , DNA-ul ramane marea dragoste a acestei Messaline de partid infect ...
4
0
Doamne ce mafie,cum sa fie nevinovata cat a furat cu amantul ei Preda Ovidiu de la UAMS Agigea si-au facut vila duplex impreuna la Potarnichea ,sobolanii astia trebuia sa se afle de mult in puscarie alaturi de porcusorul Constantinescu.Doamne ajuta sa se faca dreptate si sa nu mai vada lumina zilei multi ani.
6
0
Asta e la fel ca machidonul care l-a lovit pe prietenul meu de pe moped.Dupa 75 de zile de spitalizare o judecatoare machidoanca a zis definitiv ca fapta nu exista.
4
0
A ajuns si aceasta doamna cineva sa fie mediatizata? Mai bine faceti un material la conacul ei de la Potarnichea. Va fi interesant.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108