REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Mariana Gâju

Mariana Gâju

Replica API 27 februarie 2018 | 00:00 588

Primăriţa din Cumpăna, Mariana Gâju, loveşte din nou! De data asta, primarul-model din cea mai cea comună a României a declarat că... vrea pensie specială, să-i fie redată demnitatea! Adică, acum nu are demnitate sau ce să înţelegem?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chiar nu iti este rusine, demnitatea se castiga dar nu cu bani gen pensie speciala ci prin competenta, cred ca duci lipsa de asa ceva. Daca a fi primar este prea mult, nu te tine nimeni, ai auzit de demisie?
6
0
Javra rosie trebuie sa se caute la cap si la picioare . Ca la blocul motor o cauta aia cu coasa ! Javra !
8
1
in raport cu parlamentarii. Parlamentarii, in urma cu doi ani si-au votat pensii speciale. In acelasi timp a fost si o propunere de pensii speciale pentru primari care nu s-a aprobat. Sunt foarte multe categorii care primesc pensii speciale. Pe mai mult sau mai putin merit. O pensie modica, rationala, de bun simt pentru primari mareste concurenta pentru aceasta functie, rezultatul fiind un beneficiu al alegatorilor. Bravo madam. Ai curaj. Succes!
4
6
Sa le fie rusine hotilor de primari, toti se bat sa castige nu pentru binele poporului ci pentru manglele pe care la fac in folosul lor si al rudelor lor. De ce nu va intrebati de ce atata bataie pe functia de primar? Astept raspunsuri inteligente, mai putin de la pupincuristii celor vizati.
13
3
Aceasta pesedista nesimtita,vrea pensie speciala platita din contributia noastra la pensie.Nu am inteles de ce nu-si fac ,ei primarii, un fond special de pensii din contributia lor sau sa-si faca un fond privat de pensii.Imbecilii astia din Cumpana sa-i dea si pensie daca au ales-o.Mi-e scarba de acesti idioti din Cumpana. Nasimtirea-i cat casa la Cumpana.
13
1
Lasa ca are liviu de la cernavoda demnitate ,prostalau naibi ,doar fute si atat ,nimic nu face, asteapta sa faca altii .....
5
0
pai pentru asta a fost aleasa si platita: sa faca !! Cand candidezi, stii la ce te inhami ! Asta e tot un loc de munca....Nu-ti convine , te angajezi.. nu mai candidezi sa ajungi dl sau dna Primar...
11
1
O tarancuta ce isi da aiere
17
1
Acuma serios vorbind,sa iasa in fata restul primarilor de comune si chiar de orase din Dobrogea,sa demonstreze ca au facut mai mult decat Gaju pentru comuna ei. Chiar merita sa fie platita,nu ca altii care se freaca la coaie si tot clanurile de interlopi le conduc destinele lor,asa zisilor conducatori de urbe si cetatenilor din toata Dobrogea.
3
8
MADULARUL LUI STROE?
9
2
Dar o pensie de 750lei PE Luna nu Iti ajung?ai furat destul ,ti-ai pus deoparte,ai furat si aerul amaritilor din Cumpana,nu ti-e rusine sa ceri pensie speciala?dar cel care a muncit 35 Ani si primeste pensie de 750lei ,cum se descurca?si nu a furat ,cum ai furat tu,babo.Ajunge ,lasa si PE cei tineri sa munceasca,sa Mai fure si ei,du-te si fa tratamente la Techirghiol,namol,impreuna cu amantul Tau ,la fel mos CA tine ,si plin de bani,da e vorba de mos Stroie,Iti da El ,,pensie speciala,,nesatulo.
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218