REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mariana Gâju

Mariana Gâju

Replica API 22 octombrie 2018 | 00:00 775

Cele mai interesante lucruri din judeţ se petrec la Cumpăna. Acolo cad frunzele mai frumos din copaci, cerul e mai albastru, iar oamenii de bine construiesc locuinţe pentru tineri. Cui i se datorează toate acestea? Bineînţeles primăriţei Mariana Gâju! Dar, chiar şi când nu i se datorează ei... tot găseşte motiv de laudă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei ce stau in Cumpana si o critica nu cunosc cum este sa stai in Lazu unde Primarul nu a facut nimic. Rusine Carjaliu! Bravo Gaju! Noi suntem vecini, dar nu avem nici scoli, nici canalizare nici farmacii, nimic !
0
0
Goneste pe oricine vine sa bage un ban in vagauna aia, ca are ea de dat teren la un "investitor" mare, de preferinta chinez. Asa ca bugetul chestiei aia care, cu emfaza, are afisat la intrare "localitatile infratite", este compus in proportie de 80 la suta din mana intinsa la Guvern. Drept pentru care, s-a putut naste o strada cu numele jegului ala de la RAJA. Timp in care, strada care duce spre canal, facuta in toamna trecuta, s-a scufundat pe lungime de 1.5km. Realizari, ce pula ei...
5
0
Intr-adevar are un discurs deja betonat ,de tipul celor din comunism si mai actual de tipul lui Ludovic Orban de la PNL. Trecand peste astea,intrebati totusi locuitorii de acolo daca ar dori alt primar,mai cu hastag sau ceva apropiat primarului ce a dat teren lui Basau si Udrea sa-si faca ,,Ranch''. Si inca ceva,cati primari din tara au facut macar putinul reusit de femeia asta? Da,are limbaj de lemn si asta e al ei,insa ce a facut e al tuturor. De ce sunteti meschini ?Cine poate mai bine,sa faca! Zau asa,sa ia primaria si sa faca mai bine! O faceti? Sau faceti doar mizerie verbal ca prostii?
5
3
Felicitari doamnei. Daca ar fi macar 10 astfel de femei in fiecare judet altfel ar arata tara noastra.
4
6
Uneori sunt derutat.Ma uit la poza ei si nu-mi dau seama cine este.O fi Romica,nevasta bulibasei din Cumpana sau si mai rau,o fi Ana Pauker ?
5
1
primarita este sora geamana cu veorica?
8
2
prima data cand vad ca s-a omis si titulatura de "ec." In poza pe langa atatea icoane a uitat sa puna si cu icoana facatoare de minuni dragnea, cel aducator de puscarie
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218