REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mariana Gâju

Mariana Gâju

Replica API 27 august 2019 | 00:00 981

Primăriţa din Cumpăna, Mariana Gâju, are coşmaruri din cauza opoziţiei

Este jale în judeţ,

Foaie verde, părul creţ!

Pierde Gâju primăria,

A-nceput, nenică, vria!

Ţipă, zbiară, nu-nţelege

Ce-a făcut şi cum o drege!

Mama lor... postacii nebuni,

V-aţi trezit iarăşi de luni!

Cum să scrieţi rău de doamna,

Acuşica... vine toamna!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta de jos....."Pune-ti mana pe carte sfertodoctilor..." .....Tu vorbesti mai analfabetule ? "Pune-ti" asa se scrie ? Ti-ai dracu de prosti ,ca iesiti ca paduchele in frunte.Ai pierdut ocazia sa taci.
3
1
Refrenul pe care-l fredonati pe versurile " Foaie verde parul cret..."este deosebit de relevant pt. nivelul vostru ! Pune-ti mana pe carte sfertodoctilor si incercati sa mai si munciti...Ati uitat cand ,atat voi,cat si cei din spatele vostru ii cereati vrute & nevrute aceleiasi Mariana Gaju?
4
2
UN MONUMENT DE PROSTIE ACESTA INDIVIDA CA DE ALTFEL MULTE PSMUISTE PUSE IN FUNCTII DE CARE HABAR NU AU CU CE SE MANANCA. D.A.J. CONSTANTA CONDUSA DE ALT MONUMENT AL PROSTIEI IN PERSOANA PSMUISTEI ANTONIA BRUCHENTAL SI MIHAELA SONEL
6
2
Dupa ce au mancat sa se retraga nu?asa linistiti la Herculane si la Sovata?NU NU pana sa vina tinerii aia nelinistiti si cu dorinta de munca VOI TRE SA SPUNETI DE UNDE AVETI AVEREA CU ACTE SI CONTROL PANA LA RUDE DE GRAD 5.Vreti asa usor sa plecati?SA SPUNETI DE CE N ATI FACUT CE TREBUIE DE 3O DE ANI SI DACA NU VOI CINE E DE VINA NUME SI PRENUME,ACTELE LA CONTROL DIN PRIMARIE TOT!DUPA DACA SUNTETI IN REGULA PLECATI
9
2
OK,femeia a fost nevoita sa faca fata trendului national al nevoii de a fi cu unul sau altul din partidele,de altfel toate de cacat de dupa 1989. Femeia chiar a facut treaba buna,atata cat a reusit. Abia astept unul din randul contestatarilor sa se apuce de treaba in locul ei,sa vedem cum se poate face cacatul praf in lumini ideologice. Pe bune,femeia asta chiar merita vacanta de acu' incolo si sa vina desteptii tineri si nelinistiti cu multe idei sa munceasca asa cum zic ei,mai bine si mai eficient.Mariana la pensie ! Pe bune,chiar e nevoie sa-si traiasca viata fara acte,vorbe,noroi.
4
9
In sfarsit,are pensie de nesimtit.Acum este multumita.Visul ei,sa fure de la altii.Ti-ai dracu cu borfasii vostri pesedisti.Veti plati.
12
2
A apus si vremea omniprezentei primarite. Sa lase locul la altii mai tineri.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614