REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mariana Moculescu, îngrozită după incinerarea nașei ei, Zina Dumitrescu. Ce mesaj are pentru fiu

Mariana Moculescu, îngrozită după incinerarea nașei ei, Zina Dumitrescu. Ce mesaj are pentru fiu

Replica API 2 aprilie 2019 | 00:00 547

Zina Dumitrescu şi micuţa Nidia Moculescu, fina ei

Zina Dumitrescu a murit pe 28 martie, la 82 de ani, la azilul din Ghermăneşti, Ilfov, unde se afla internată din 2012. Incinerarea trupului Zinei Dumitrescu i-a scandalizat pe apropiații familiei îndoliate. Mariana Moculescu (50 de ani), fina celebrei “doamne a modei românești”, sare la gâtul lui Cătălin Negreanu (49 de ani), unicul fiul al Zinei, care nu a dorit să o înmormânteze la Cimitirul Bellu, unde ea deținea un loc de veci.

Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu, este, zilele acestea, ținta acuzațiilor, după ce și-a incinerat mama. Printre cei care îl arată cu degetul se numără și fina Mariana Moculescu, pe care Mama Zina a nășit-o la cununia cu Horia Moculescu, în 1989: “Am suferit îngrozitor în aceste zile de când am aflat că a murit nașa. A fost o depresie. Cătălin nu are nici un strop de iubire sau de respect pentru cea care i-a dăruit viață și l-a făcut un bărbat frumos. În ultima instanță, îi urez să apuce și el vârsta mamei sale și să aibă șansa de a fi înmormântat creștinește. Cătălin a greșit! Enorm! Nu are credință, nu e creștin. A făcut un gest păgân”.

Ea își amintește cu drag de celebra ei nașă, Zina Dumitrescu: ”Zina Dumitrescu și Costin, soțul ei, au fost nu numai nașii de botez ai Nidiei, fiica mea, ci și nașii mei de cununie, la nunta cu Horia Moculescu. În 1989 toți îmi spuneau că voi naște un băiețel, inclusiv medicul. Singura care a zis că voi naște o fetiță a fost Zina. De aceea am ales-o ca nașă!”, a declarat Mariana Moculescu pentru Click!

Trupul neînsufleţit al creatoarei de modă Zina Dumitrescu a fost incinerat sâmbătă dimineaţă la Crematoriul „Vitan-Bârzeşti” din Capitală. Decizia i-a aparţinut fiului ei, Cătălin Negreanu (49 de ani), care a preferat să valorifice locul de veci al familiei de la Cimitirul Bellu, cotat pe piaţă la 5.000 de euro. Zina Dumitrescu s-a stins la azilul din Ghermăneşti, la 82 de ani, iar prietenii nu au mai apucat să îşi ia adio de la ea.

Fiul ei, unic moştenitor, i-a luat trupul şi l-a dus direct la crematoriu, unde a interzis accesul altor persoane. Relaţia lui Cătălin Negreanu cu Zina a fost tensionată, bărbatul fiind acuzat în repetate rânduri că şi-a abandonat mama. A fost chiar la un pas să fie dezmoştenit, însă a reuşit să plătească datoriile către azil şi a scăpat. Mama Zina îşi dorea să fie înmormântată la Cimitirul Bellu, unde e îngropată mama ei, decedată în 1983.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a fost pestele panaramelor futomodele si i-a dat foc fiu-sau,ptr bani.Cum a fost ,asa i s-a dat.Arzi in pace zina!
2
1
celui de sub mine: hai siktir ! sa ai ce meriti !!!
5
1
Cum e fina, era si nasa.... doua mari curve!
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367