REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Marianei GÂJU îi ARDE de iluminatul FESTIV

Marianei GÂJU îi ARDE de iluminatul FESTIV

Replica API 28 noiembrie 2020 | 00:00 3435

Locuitorii din Cumpăna vor beneficia şi anul acesta de iluminat festiv. Cei drept, vor fi folosite decoraţiunile din anii trecuţi, pe motiv că anul acesta au fost colectatea sume mici din impozite şi taxe. Din această cauză, administraţia nu-şi permite să investească în aranjamente noi, fiind folosite luminiţe “recondiţionate”.

Iluminatul festiv, realizat cu instalaţiile recondiţionate din anii trecuţi

În ceea ce priveşte iluminatul festiv din localitate, Mariana Gâju a precizat că vor fi folosite instalaţiile cumpărate deja în anii trecuţi. Pentru că anul acesta nu s-au colectat sume mari din taxe și impozite, administraţia publică locală nu şi-a permis achiziționarea de noi aranjamente şi noi decorațiuni.

“Am inventariat ceea ce avem deja, decorațiunile pe care le-am păstrat cu atenție și cu care vom împodobi localitatea, astfel încât să ne bucurăm împreună de zilele de sărbătoare și, pentru o perioadă scurtă de timp, să dăm uitării momentele de grea încercare. Vom îmbrăca festiv comuna cu luminițe de care am avut grijă în toți acești ani și pe care le-am recondiționat pentru a putea fi refolosite. Este un motiv în plus ca, în această perioadă grea și tristă pentru fiecare dintre noi, să încercăm să aducem un strop de bucurie pe chipul fiecărui locuitor”, a explicat Gâju.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce titlu rautacios Diana ! Urat din partea ta !
0
0
Ce invidioasa madame Maximiuc
0
1
O CURVA ORDINARA, ASTA ESTE MARIANA GAJU.
3
6
Sa sugeti ciocanul tuturor. Sunteti spalati pe creier. Comenteti ca pune lumini. Toti pe afara pun lumini, doar la noi PNL-istii nu pun , ca ei nu sunt cu sarbatorile. Ca ei sunt cu distrusul tuturor bucuriior si identitatii umane Hai cu lockdown. Sa se bucure cei ce au votat PNL
5
4
M-as fi bucurat sa vad si la Constanta,macar pe un bulevard cateva decoratiuni...cred ca ne mai inviora pshihicu' putin...
9
1
O alta loaza pesedista ca si primarul din Navodari si alte satre dobrogene. Votati doar de puscariasi si puscariabili. M u i e la alegeri
4
3
Gaju e o baba comunista in adevaratul sens. O tarancutza cu tupeu ..
10
5
ga ga ga gaju !!
6
5
De aceea avem impozite foarte mari fata de alte comune.
8
7
O femeie care a fost implicata in munca pe bune,numai ca daca e de la Pe Se De,orice ar fi facut pana acum e de porc. Nu-i nimic,o sa vina vremea altora,a celor de la Partidul LUI. Criticii de acum sa tina minte si sa vina apoi cu comparatii pe baze reale. Sau si mai bine,ia sa plece doamna de acolo ,sa-i lase pe labarii verbali sa faca treaba.
10
9
vrea luminite, fantani cantatoare, margelute, oglinjoare. Asta este democratia, votul savantului, egal votul unui gura casca... Cati oameni cu scoala au votat-o pe pietareasa asta?
13
8
Asa si? Daca noi suntem salbatici in constanta , toata tara trebuie sa fie ? Retardati cu articole de kkt
14
9
coafeza lui madam giju mai are 4 ani de lucru .he he si prostii platesc .muie pesede.
13
11
va baga astia in carantina dar, asta nu conteaza. mai este pana la craciun.
9
4
Asa, si? Unde e problema? Tanti Diana, fa un articol si despre mine. Si eu imi voi pune luminite. Tot cele de anul trecut fiindca, intr-o tara care se imprumuta cu 1.000 de euro pe minut, nu pot risca cheltuieli suplimentare. Dar le pun pe cele vechi. Si fac si brad. Pun si masa de Craciun. Numai de-a dracu, sa crape fierea de invidie in tine, duduie Diana.
14
9
www.furto.ro
1
6
firmee de iluminat festiv sunt niste bani , care se flutura si lumineaza noapte zi, chiar si in pandemie poate mai ales!
6
4
foarte bine sa faca putina atmosfera sa se simta sarbatorile ca si asa toata lumea posomorata sa mai iesim din starea de tristete
14
16
Ofticati pe aici. O sa vedem daca am dreptate...
12
5
Haha ..articol gen oftica pe capra vecinului.
11
8
Kithak are iluminat festiv? Nu
13
7
La fel si la Cernavoda parandaratul este in floare...lumini de pom ne trebuie covitul este la mare cautare
13
10
Mai da-o-n Gaju ma-sii
15
13
Constanta era impodobita de sarbatoare , era feerie de luminite si ornamente...astazi NEGRU ! Dupa ce ca suntem in situatia asta nenorocita ne luati si ultima bucurie...incantarea sufletului , vine Craciunul ! Sper ca votantii lui chitac sunt fericiti !
20
17
daca localitatea este in carantina cine o sa se plimbe prin comuna sa vada iluminatul festiv. Ce bifeaza in declaratia pe propria raspundere
24
16
Adica este de condamnat ca face ceea ce trebuie , sau cum ? In Constanta va fi negura , administratia liberala nu da doi bani....va fi o premiera , nici un beculet pe strazi !
25
16

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367