REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Marica: ‘O singură echipă Farul, la Constanţa!’

Marica: ‘O singură echipă Farul, la Constanţa!’

Replica API 6 septembrie 2018 | 16:24 497

Ciprian Marica are gânduri serioase la Constanța. Fostul internațional a spus că este o chestiune de zile până când Farul va redeveni oficial echipa de altădată, acesta fiind anunțul pe care-l aștepta tot orașul. Mai mult, Marica a confirmat că vrea să-i aducă în staff pe Florin Răducioiu și pe Petre Grigoraș, anunţă Digisport.ro.

“Este pace la Constanța, la Farul. Am ajuns la un numitor comun cu conducerea lui SSC. Nu mai sunt prea multe lucruri de pus la punct. Așteptăm să se realizze actele și atunci va exista o singură echipă Farul la Constanța. Despre acea echipă din Liga 4 nu sunt multe de spus, nu e nicio problemă. Atunci când nu ajunsesem la niciun numitor comun, am decis să facem această echipă și să o luăm de la capăt. Dar acum, dacă totul va fi conform planului, această echipă se va transforma în echipa a doua a clubului”, a spus Marica, potrivit Digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este un inceput, dupa atata timp de cand nimeni cu potential financiar nu a indraznit sa se inhame la cheltuiala. Constanteni, haideti sa fim alaturi cel putin cu acord de incredere !!!
10
0
Cordaciule taci ca iti mai face ma-ta o suroiara cu tiristii.Sa te tratezi de sculament
7
0
Bulibasii suporterilor credeau ca pot ajunge la un ciolan si ei dar cu 2 lei nu prea s-a putut. Pacat ca si-au batut joc de suporterii simpli, adevarati, fara interese! Sper ca Marica sa tina departe aceste specimene!
5
3
Hai Farul!
8
0
Nu sunt acea persoana, boul baltii care esti. Numerele de inmatriculare sunt de la masina ma.tii, aia agramata, care se cordeste si suge belenghere jegoase pe Aurel Vlaicu
0
4
Au batut palma de trei ori pana acum,daca nu scapa de grigoras se ca bate pasul pe loc,faceti odata ceva,aduceti antrenor si jucatori daca vreti sa mai aveti sanse de promovare anul acesta,daca nu stati in banca voastra si nu mai iesiti toata ziua cu declaratii in presa
1
2
Comentati aiurea. Aduceti la echipa un antrenor serios - C-tin Girjoaba , si rezultatele se vor vedea imediat. Uitati de moldoveanul de Grigoras !
1
13
HAI FARUUUU !!!
8
4
Pentru dobitocii care spun ca nu e serios Marica, pai si ce ati vrea ma? Credeti ca echipa ar fi supravietuit doar pe mana suporterilor? Haha ce gluma buna. Oricine ar fi venit, acelasi lucru ati fi spus. Fotbal nu se face doar din pasiune si cantece de galerie, iti trebuie bani multi, dar ce sa stie ghertoii.
9
1
Pai si pe Mihailescu cui il lasati ?
15
0
FRU -aceste initiale imi sunt cunoscute de la numarul masinii unei curve careia ma-sa i-a cumparat diploma de bac.Deh,nu putea curva sa stea pana 3-4 dimineata in oras si sa mai stie si carte.FRU anagrama egal FUR.
4
2
Am un sfat pentru toti bulangii astia care va bagati in seama si comentati in spatele tastaturii: Nu mai mancati cct daca h-abar n-aveti de fenomenul fotbal, avand sau lasand impresia ca va pricepeti. Ba mai mult, unii chiar lansati si atacuri la persoana, dar voi sunteti niste amarasteni parliti, niste gunoaie. Vedeti-va de saracia voastra, scursurilor !
4
6
ma indoiesc ca este o treaba serioasa,fara un investitor potent o sa se aleaga praful
7
2
Florin radu valeriu raducioiu a evoluat mult. In sensul ca dupa ce l-a lasat nevasta atarna prin Romania dupa ceva de ciuguluit.Daca mirosea el a meserie fiti sigur ca antrena in liga 1 la acest moment.El incaseaza banii si inainte de momentul tragerii liniei despre realizari se tireaza.Fuga lui de raspundere nu e italiana dar e pe romaneste.Si marica ce face la farul? Anul asta nu prinde promovarea.Sunt echipe mai bune.Nici La anul nu prinde promovarea.Abia dupa ce promoveaza csa steaua in liga 1 e posibila si promovarea farului.
10
11
Sorine ce javra esti m am lamurit si cu tine stateai cu noi fata in fata ne ai zis o vorba si acum ce faci! Avea lumea dreptate nu dau nume cand te faceau tigan jegos si vanzator
22
4
Am stat de vorba cu Raducioiu la o conferinta acum 2 ani si iti spun sincer ca tipul a evoluat mult!
12
2
Ma non parla rumeno, ce facem cu el ca are parul lung si mintea scurta.
12
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367