REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Marica preia SSC Farul şi îl readuce antrenor pe Grigoraş

Marica preia SSC Farul şi îl readuce antrenor pe Grigoraş

Replica API 21 septembrie 2018 | 18:51 819

În plin sezon, SSC Farul - echipă nou-promovată în Liga 2 - se reformează din temelii: îşi schimbă patronul, antrenorul, finanţarea şi, foarte posibil, lotul de jucători, laolaltă cu obiectivul.

Farul urmează să fie preluată, zilele următoare, de Ciprian Marica. Echipa are, începând de joi, un nou antrenor principal, după ce Ion Barbu a decis după ultimul meci să se retragă din această funcţie, din cauza condiţiilor şi a rezultatelor înregistrate în primele şapte etape. Echipa constănţeană din Liga 2 va fi condusă din nou de Petre Grigoraş, anunţă Prosport.

Ciprian Marica, deţinător al brandului FC Farul, s-a implicat direct în activitatea clubului suporterilor în ultimele etape, achitând cheltuielile pentru deplasări şi organizarea meciurilor de pe teren propriu, iar acum se află foarte aproape de preluarea echipei. Actele de asociere cu formaţia din Liga 2 sunt ca şi finalizate, iar Marica a spus în repetate rânduri că, în cazul în care ar fi preluat clubul din vară, l-ar fi menţinut ca antrenor pe Grigoraş.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stimabile,nu stiu cine ce face,nu stiu la cine faci referire ca Tu o faci,si stim cu totii cine esti.Sunteti penali cu totii.Eu i-am.platit lui Dragan abinamentul pe copil si cand m-am dus sus la birouri nu era luat in evidenta.Si-a insusit banii pe 8 luni.Nu-i mai tineti apararea lui Dragan.Abereaza cu acea mamica.L-am sunat pe unul.dintre taticii cu care mai stateam de vb si mi-a explicat aberatiile voastre,nu stiam la cine face referire Razvan cand a scris de balerina.Sunteti penibili oameni buni.IP se pot verifica,nu mai lasati comentarii rautacioase la adresa femeii aleia.
3
0
Nu stiu care este problema omul isi face treaba foarte bine el a fost singurul antrenor care nu ne-a luat taxa timp de 3 luni cat a fost trecerea de la un club la altul nu cum ne-a mintit altii si apropo omul nu mai este antrenor la 2008 tocmai pentru a iesi din aceasta tiganie pe care tu o faci ...si stim cu toti cine esti ... noi am mers cu el si dovada ca ne este bine ... ! Omul asta timp de 2 ani a adus sponsorizari la echipa de peste 150 de mil asta stiu ca eu m am ocupat de acte , toate echipamentele de prezentare, antrenament joc sunt gratuite ....
2
5
Esti complet idiot ,daca tu crezi ca mama lui Mircea scrie mesaje.I-ai scris pt balerina.Nu domnule,noi scriem parintii de la 2008.Cei pe care nu ii iei la meciuri,si ne pui sa ii scriem mesaje urate.Nu l-ai dat afara pe Mircea de la club,el a plecat.esti un escroc ordinar.Maica sa il poate aduce cand vrea ea la fotbal.sa iti fie rusine cocota masculina ordinara care esti.Numai favoritisme ai in tine.te crezi marele antrenor dar nu esti nimic.o sa i dau si mamei lui Mircea sa citeasca ce scrii despre ea si cum ai facut-o wc public.Cineva cu coloana verticala nu se coboara la asemenea rahaturi.
8
1
de pescar chinez ai ma maricone.
2
0
Acest individ DRAGAN,este unul dintre cei mai mari mincinosi oameni posibili din constanta.El este bolnav sa minta.Fura banii de la copii si mintea ca numai vin la antrenamente,ca s-au lasat de fotbal Si alt hot mai mare este AXINCIUC, un betiv ordinar,un caracter infect si un mare mancator de cacat.Un individ fara bun simt ,slab pregatit profesional si un mare hot Cel mai mare pervers si persoana cu doua fete este MORARU Claudiu, un imbarligator si barfitor pe la toate colturile si institutiile. Nici nu-ti trece prin cap MARICA, ce spune acest individ de tine pe la primarie -consiliu .javre
12
0
Balet mai faci ???
3
3
Dragan Razvan,nu mai da mesaje singur ca si cand te-ar lauda vreun parinte.Te lauzi tu ca altcineva nu are cine.
11
4
bravo Marica!!! bravo Grigoras!!! hai Faruuuu!!!!
16
0
Nici cu grupa 2005 nu mi-e rusine.Si acolo se intra in joc pe prietenii si pe non-valoare.
10
2
Multumim domn profesor Dragan Razvan Dumitru , un adevarat profesionist !
7
14
Hai ca v.au incalecat fratii Becali . Marica e doar o sageata iar galeria sa vandut pe 3 bilete si o deplasare
4
8
Felicitari pentru Ion barbu, nu trebuie sa fii suparat, e bine sa ramai alaturi de noul colectiv, sigur, Farul este pe un drum bun, trebuie multa rabdare, calm, vointa, intelegere si cat mai multi bani, judicios cheltuiti. Atentie la lichelele oportuniste!!!
7
0
Vezi ca Dragan Dumitru Razvan face ce a facut si cu Bogdan.El ia banii pe antrenamente si la birouri iti da cat vrea el.Eu i-am platit 8 luni doar lui ca asa ne spunea si cand m-am dus sa platesc la birouri nici nu era luat in evidenta.El.isi baga banii in buzunar.Este cel mai escroc antrenor.Unu de 2 bani care pozeaza in mare antrenor.A jucat fotbal in spatele blocului.El pune sa joace doar pilele lui.Daca vrei performanta,scapa de el.de el si de Moraru.
14
5
daca nu gaseste finantatori potenti proiectul lui Marica este sortit esecului
3
3
Respect Ion Barbu Un caracter de om ....
16
0
Muje lu Jale si Sorin mihailescu hahaha din partea galeriei din anda sati furtem fmeia sorineeeee
13
1
Nu mai era nimic de pierdut, fara finantare, echipa suporterilor ateriza in liga 3 100% si de acolo probabil se alegea praful. Sa fim seriosi, cati mambrii cotizanti erau la SSC?. Nu sunt fan Marica dar in situatia de fata era singura solutie pentru club.
16
1
Un fel de giani nedelcu, putin mai alb, mai slab si cu un vocabular mai cizelat. In rest....jale si suspin, cand va fi de promovat si va vedea ca sunt de bagat bani ca sa intaresti o echipa de liga 1, praful se va alege de munca jucatorilor si chinul suporterilor. Respect Sorin Mihailescu pentru efort
4
20
Pai cum adica astia vand locul ssc ului catre marica care are fc farul deci marica a cumparat un club de la sorin si gasca club format din donatii ale suporterilor miroaseeee a diiiicoot
2
13
Bravo si felicitari Ciprian... Grigoras e un simbol al lui Farul si al fotbalului constantean precum Hagi si Petcu...Hai Farul!
23
2
e bine.acest sezon sa ne facem o echipa competitiva si de la anul sa atacam promovarea.Hai Farul !!
24
0
bravo Ciprian...tot respectul...plus de asta pt grupele de copii,unde sunt 2 frati,se plateste o singura taxa... hai Farul...
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920