REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Marilyn Monroe, prima dragoste adevărată a actorului Tony Curtis. Ce s-a întâmplat cu copilul celor doi

Marilyn Monroe, prima dragoste adevărată a actorului Tony Curtis. Ce s-a întâmplat cu copilul celor doi

Replica API 13 august 2020 | 00:00 2028

Marilyn Monroe şi Tony Curtis au jucat împreună în comedia romantică Some Like It Hot. Filmul lansat în 1959 este considerat unul dintre cele mai reuşite din toate timpurile.

Marilyn Monroe, Toni Curtis

Actorul a întâlnit-o pe blondă în toamna anului 1948 şi a fost dragoste la prima vedere: “Nu voi uita niciodată momentul în care am văzut-o prima dată. Era voluptoasă. Avea părul roşu atunci, legat într-o coadă de ponei şi nu foarte mult machiaj. Mi-a luat respiraţia. Ce am experimentat cu ea nu poate fi povestit în cuvinte”, spunea Curtis. Cu toate astea, atunci când era întrebat cum e să filmezi o scenă de dragoste cu Monroe, Tony glumea şi spunea că e ca şi cum l-ai săruta pe Hitler.

Marilyn Monroe

Curtis şi Monroe au început să se întâlnească. Ba mai mult, actorul a dezvăluit că răvăşitoarea blondă a însemnat pentru el prima dragoste adevărată.

Conform cărţii Some Like It Hot: Eu, Marilyn şi Filmul, Marilyn Monroe şi Tony Curtis au fost la un pas să aibă şi un copil împreună.

Marilyn a rămas însărcinată, dar în decembrie 1958 a suferit un avort spontan. Ambii erau căsătoriţi la vremea respectivă, el cu Janet Leigh, ea cu dramaturgul Arthur Miller. Curtis spunea că atunci când şi-au recunoscut aventura în faţa lui Miller, Monroe le-a dat vestea că e însărcinată. „Am rămas uluit”, povestea Curtis. "Am rămas împietrit acolo, iar în cameră s-a lăsat o linişte apăsătoare, astfel încât puteai auzi roţile maşinilor scârţâind pe bulevardul Santa Monica." Curtis spune că i s-a impus să termine filmul şi să stea departe de Miller şi Monroe, iar abia după terminarea filmărilor a aflat despre avortul celei pentru care nutrea sentimente atât de puternice.

Starul a dezvăluit odată că are convingerea că Monroe a avortat copilul la ordinul cuiva. Acest episod tragic l-a aruncat într-o depresie severă. Şarmantul brunet nu i-a iertat niciodată acest episod actriţei de care era atât de îndrăgostit.

În ciuda acestei perioade dificile, Tony a reuşit să-şi găsească dragostea peste ani şi să devină un tată fericit. Curtis a fost căsătorit de şase ori şi a avut şase copii, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci curvele vin din vremuri stravechi iar genele s-au transmis pana-n zilele noastre si se vor perpetua pana la urmatorul Big-Bang!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614