REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Marin Dima

Marin Dima

Replica API 7 ianuarie 2017 | 00:00 2252

Se clatină scaunul de director de la Drumuri Naţionale? La centru, da! Rămâne ca noii guvernanţi să evalueze şi prestaţia directorului de la Drumuri din Constanţa, Marin Dima, care, după părerea noastră, ar fi bine să intre într-un concediu prelungit şi să lase pe alţii să se descurce... Nu de alta, dar 'mnealui mai mult încurcă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E usor sa ne dam cu parerea si sa aruncam cu pietre in cineva, chiar daca nu stim nimic despre respectiva persoana..acum e sport natiional.Am lucrat cu Dima si CHIAR este om de treaba,profesionist atat cat sta in puterea lui de decizie, isi asuma raspunderea si incearca sa simplifice lucrurile. Promoveaza tinerii asa cum este si echipa de la regionala C-ta care incerca sa tina pasul, poate de multe ori nu le reuseste, insa de pe margine e usor de dat sfaturi, nu intotdeuna este vina lor.
6
12
Nea Manivelaaaa! Bai Dima sau Dimu, cand bagi curent electric si inlocuiesti becurile, ca sa avem si noi iluminate intrarile si iesirile de pe autostrazi? Cand iluminezi podurile si tunelele, mai animalule spagar? Cand bai Dima? Cand iesi la pensie incapabilule? Cu lipsa ta de caracter si cu stilul tau de cacat aplecat ai distrus totul imprejur, pe unde ai trecut. Dispari!
17
2
Pai cum sa-si faca treaba D-l Dima cand el are treburi mult mai importante cu filmarea unor clipuri pubicitare pentru fiul sau. Oare de unde provin banii necesari pentru aceste clipuri??!! D-le Dima cand binevoiti sa iluminati sensurile giratorii de pe drumu national Constanta - Mangalia ca ne-am saturat cate accidente vedem in fiecare saptamana.Pate o sa terminati si reparatia pdului de la Agigea din "banii obtinuti" pe clipurile publicitare in care apareti???!!!
19
1
In sfarsit. Cand va fi demis ?
18
1
SA AUDA TOATA LUMEA DACA NU SANT LASATI SA-SI FACA TREABA LA CEEIA CE AU PROMIS ACEST GUVERN : POPORUL VA IESI IN STRADA SI VA FI RUA, RAU DE TOT PTR. TOTI CEI CE SE OPUN : PMP, PDL SI ASA ZISI PNL DAR VOPSITI IN PDL INCLUZAND CRETINII PSR !
1
1
De ce nu semneaza nimeni acest "articol"? De ce nu isi asuma cineva? Vreti sa isi asume doar altii declaratiile si actiunile intreprinse, domnilor si d-nelor "jurnalisti"......
4
0
Ce bine era daca se circula pe A2 ptr ca iar imi venea punga cu bani de la taxatoarele de la Fetesti.Acum imi vin pungile cu spagi doar de la Giurgeni Vadu Oii...
15
2
Sau terminat spagile de cand nu se mai circula pe A2...spagile vin de la taxarea Fetesti.
21
2
nea dima este psdist irait
22
1
gata !!!! aut !
21
2
gata, ajunge vezi ca astea te baga la mititica la cat ai furat si treaba ioc !
23
6
Cine? Dima prietenul lui Cornel oyl company si Balagiu Autoproma serv
25
7
aihane vrei cumva sa te angajezi la drdp ? tu care esti alt specialist
25
5
cum sa nu, toti jurnalistii sunt specialisti in toate. la fel de specialisti ca grindeanu care habar nu are ca la deszapezire nu se mai foloseste nisipul. Se foloseste sare sau solutii chimice, clorura de calciu, etc.
7
16
Il cunosc bine pentru ca am fost subaltern. Este un foarte bun director. Cei care au lucrat sau lucreaza cu dansul pot sa confirme. Oare stiti problemele cu care se confrunta? Fata de vechea conducere care lucra numai cu particulari, el a reusit sa refaca bazele proprii cu utilaje si personal. Interesati-va cate achizitii de utilaje proprii a facut. Dar asa suntem noi..... Gata....deodata avem masini, utilaje, oameni. Lucrurile astea nu se fac peste noapte. Nu aruncati cu noroi in oamenii pe care nu-i cunoasteti. Este pe meserie si merita.
10
23
A cui parere? E pe aici vreun specialist in ceva?!!!!
10
19

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369