REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Mario Fresh, de nerecunoscut. „M-am îngrășat 12 kilograme. Am mâncat ca un animal“

Mario Fresh, de nerecunoscut. „M-am îngrășat 12 kilograme. Am mâncat ca un animal“

Replica API 21 februarie 2020 | 00:00 1421

Mario Fresh

foto: Vertical Entertainment

Fiul „adoptiv” al lui Alex Velea şi al Antoniei şi „ginerele” Andreei Esca s-a transformat total după experiența „Asia Express de la Antena 1. Mario Fresh a apărut ceva mai ”împlinit” la lansarea comediei ”Miami Bici”. Solistul a recunoscut că după ce s-a întors din Asia a dat iama în mâncare, cu consecințe grave asupra siluetei.

După câteva săptâmâni de filmări în Taiwan şi Filipine, alături de Alex Velea (35 de ani), pentru reality show-ul „Asia Express – Drumul Comorilor”, Mario Fresh (20 de ani) s-a întors cu poftă de mâncare și chef de tras de fiare.

foto: arhiva Click!

Dacă în noiembrie, la scurt timp după întoarcerea din Asia, iubitul Alexiei Eram apărea ca tras prin inel la un eveniment monden, luni, la avanpremiera comediei ”Miami Bici”, Mario arăta complet transformat. „M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors. Am mâncat ca un animal, m-am îngrăşat foarte, foarte tare. Am mâncat orice când m-am întors, mi-a fost dor de mâncarea de acasă. Pentru că acolo nu apucam să mâncăm decât dimineaţa şi seara, orez prăjit cu un fel de cârnaţi combinaţi cu cârnaţi de-ai lor prăjiţi, aceasta fiind mâncarea lor tradiţională. Şi m-am săturat de mâncarea lor atât de tare, încât aş fi mâncat orice altceva”, a povestit Mario Fresh, conform Click!

Mario a explicat și care este rolul mașinilor care însoțesc toate echipele din show-ul Asia Express. „Este vorba despre maşina producţiei. În acea maşină noi nu avem voie să ne urcăm. Cu ea se deplasează cameramanul când trebuie să fugim mai mult. Tot acolo este şi un reporter care notează tot ce fac concurenţii în cursele lor. Acolo se află și un translator care traduce atunci când avem nevoie sau când mai facem vreo nefăcută şi ne scoate din încurcătură. Tot el este cel care vorbeşte cu poliţia şi salvarea dacă este nevoie. Uneori mai avem şi un medic care ne supraveghează şi intervine când avem probleme de sănătate. Mi-a plăcut experienţa de la Asia Express”, a mai declarat Mario Fresh.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cine plm mai este si rahatul asta?
2
0
Deci un animal prin excelenta
3
0
a manacat ca au animal sa si kkt ca un animal
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920