REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mario Fresh, schimbare îndrăzneață de look! Cum au reacționat fanii

Mario Fresh, schimbare îndrăzneață de look! Cum au reacționat fanii

Replica API 20 august 2022 | 00:00 1025

Mario Fresh este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Tânărul are concerte peste concerte și abia găsește timp de respiro. Este conștient că aspectul joacă un rol important, așadar își surprinde fanii nu doar prin muzica pe care o lansează, ci și prin mici schimbări de look.

Mario Fresh

Iubitul Alexiei Eram este un tip cameleonic și nu se teme să experimenteze. Recent a distribuit pe contul personal de Instagram o imagine în care a prezentat fanilor schimbarea de look pe care și-a făcut-o. Mario Fresh și-a vopsit părul într-o nuanță de roz pal, inspirat probabil de rapperii de peste Ocean.

Așa cum era de așteptat, părerile internauților au fost divizate. Unii l-au felicitat pentru curaj și au susținut că transformarea îi stă foarte bine, în timp ce alții nu au fost deloc încântați. Indiferent de vorbe și comentarii, în mod cert, Mario Fresh face tot ce-i spune inima.

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de șase ani

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de șase ani, iar relația lor rezistă în ciuda tuturor obstacolelor. În urmă cu puțin timp, cei doi au mărturisit că există o întrebare, pe care o primesc foarte des în timpul interviurilor, care îi deranjează nespus. Tinerii s-au săturat să fie întrebați când se căsătoresc sau când vor deveni părinți ținând cont că au o vârstă foarte fragedă, iar momentan au cu totul alte priorități.

„Când ne căsătorim, când o să avem un copil. Lucrurile trebuie să se întâmple când trebuie să se se întâmple, suntem foarte tineri. Adică, ne întrebau asta de când aveam 18 ani, când facem un copil. Adică, pe bune, eram încă la facultate. Cred că toate vin la timpul lor. Momentan suntem foarte bine”, povestea Alexia Eram.

Vara aceasta, Alexia Eram a absolvit facultatea, iar marele absent de la ceremonie a fost Mario Fresh. Nu vă alarmați! Motivul pentru care nu i-a putut fi alături iubitei a fost unul cât se poate de întemeiat. Artistul a fost ocupat cu mai multe concerte și nu a putut fi prezent la acea zi importantă din viața Alexiei, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai ridicati mult prostanii astia la rang de vedete?
0
0
Care fani .Toti analfabetii ???Ooooo in delir total
1
0
prostanul asta are fani?va dati seama ce iq au berbecii!
1
0
are concerte peste concerte la el in tiganie plus ca i-o trage manelistei de fisa lu esca care ci ca e si ea vedeta doar ca o suge garoiului.
2
0
bravo ba Galatanu ti-ai schimbat pielea dar tot ghertzoi esti
1
0
si acest...KAKATEL??? de unde apar bontoii astia??dupa ploaie???auzi tu...vedeta...rukului...
1
0
Ce mai vedetele pwlii mele sunteti, pisamas pe voi
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367