REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Marisa Paloma, atacată dur în mediul online după ce s-a vaccinat anti-COVID-19 în timpul sarcinii

Marisa Paloma, atacată dur în mediul online după ce s-a vaccinat anti-COVID-19 în timpul sarcinii

Replica API 29 septembrie 2021 | 21:23 1000

Marisa Paloma a stârnit criticile urmăritorilor din mediul online după ce a anunțat că s-a vaccinat anti-covid-19, în timpul sarcinii. Tânăra a fost aspru criticată și condamnată pentru alegerea sa. Cum a răspuns viitoarea mămică?

Recent, Marisa Paloma a dezvăluit printr-o postare pe contul său de Instagram că a ales să se vaccineze anti-covid. Aceasta a dat câteva detalii despre vaccinul pe care l-a ales, despre cum s-a simțit după și a adăugat și câteva trimiteri la studii de specialitate legate de acest lucru, scrie cancan.ro

Însă faptul că Marisa Paloma a decis să facă acest pas în timpul sarcinii a stârni revoltă printre urmăritorii săi din mediul online. Mulți i-au criticat aspru decizia și au lăsat numeroase comentarii răutăcioase.

„Dragi mămici și nu numai… mă îndrept acum către toate femeile care m-au întrebat în această perioadă dacă m-am vaccinat și cum mă simt. Răspunsul este DA! Și mă simt EXCELENT! Îmi pare rău că am ales să mă vaccinez atât de târziu, chiar! Dar știți vorba aia, mai bine mai târziu decât niciodată. @liviu_stanciu s-a vaccinat cu Pfizer in urmă cu mai bine de 6 luni și curand se va pregăti să meargă din nou pentru a 3-a doză.

S-a simțit și el la fel de bine. Cu o mică durere locală. Eu m-am vaccinat cu Moderna. Și la fel, poate că am simțit o durere locală ceva mai apăsătoare, dar in 2 zile a dispărut complet! Sper să vă fie de folos aceste informații. A se consemna: Nu recomand nimănui, nimic!‼ Fiecare ia alegerea potrivită pentru el.”, a scris Marisa Paloma, pe Instagram.

Marisa Paloma, critici dure

După numeroasele comentarii negative și acuze legate de decizia ei. Marisa Paloma le-a răspuns cârcotașilor și i-a sfătuit să se informeze înainte de a arunca replici dure.

„Până acum, după efectuarea tuturor ecografiilor recomandate, nu i-au crescut nici 4 mâini, nici 3 ochi. De asta am și lăsat link pe story. Pentru informare! S-au făcut studii și pe gravide. O sa vă rog să vă faceți timp să aruncați o privire. Ca înainte să scrieți astfel de cuvinte și altor persoane, să aveți certitudinea că și faceți bine ceea ce faceți.”, a răspuns Marisa Paloma.

Mai mult, viitoarea mămică a fost acuzată că a fost plătită pentru a face postarea legată de vaccin, așa că iubitul acestei i-a sărit în apărare.

„Nu serios, acum cine crede că Marisa a fost plătită pentru postarea asta este completamente idiot”, a scris Liviu Stanciu, iubitul Marisei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A facut un lucru foarte bun vaccinandu-se chiar daca este insarcinata! Iar ''specialistele'' care au comentat aiurea ar trebui sa-si vada de vietile lor!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218