REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Maritimo Shopping Center şi-a deschis porţile: cumpărături, distracţie şi relaxare

Maritimo Shopping Center şi-a deschis porţile: cumpărături, distracţie şi relaxare

Replica API 28 octombrie 2011 | 00:00 1186

Mazăre: "Este o investiţie de care sunt mândru"

Mazăre: "Este o investiţie de care sunt mândru"

Începând de astăzi, Maritimo Shopping Center îşi deschide porţile pentru constănţeni. În noul centru comercial, dezvoltat şi deţinut de Immofinanz Group, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, vor fi prezente toate cele şase mărci ale grupului Inditex (Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho şi Massimo Dutti). La acestea se adaugă nume precum Zoomania, Humanic sau New Look. Nu a fost neglijată nici zona de entertainment. Astfel, constănţenii vor putea vedea filme la Cinema City, care va opera în opt săli de cinema. Tot pe acest sector figurează şi un casino, squash, billiard sau partea de food court şi cafenele.

"Am lucrat mult pentru deschiderea Maritimo Shopping Center, pe care-l considerăm unul dintre cele mai moderne mall uri din ţară. Suntem mândri că am construit acest mall, că am oferit locuri de muncă constănţenilor şi suntem siguri că va fi un succes", a spus Eduard Zehetner, CEO Immofinanz Group, la inaugurarea centrului comercial, eveniment ce a avut loc ieri. 90 % din spaţii sunt închiriate, a mai spus finanţatorul, urmând ca în viitorul apropiat să se închirieze şi celelalte spaţii. Şi Radu Mazăre, edilul Constanţei, aflat la inaugurare, a dorit să facă câteva precizări. "Immofinanz Group au făcut o investiţie foarte mare. Le mulţumesc celor care au lucrat la această investiţie. Ştiu că această investiţie a generat locuri de muncă pe toată durata construcţiei şi va genera pe întreaga perioadă în care va funcţiona. Ştiu că acest centru comercial va fi atât un punct de atracţie pentru locuitorii din Constanţa, cât şi a celor din împrejurimi, iar pe timpul verii pentru turişti. Este o investiţie de care sunt mândru că a fost realizată în această perioadă dificilă", spus Mazăre. Edilul a mai precizat faptul că această investiţie nu a costat primăria nici un leu. "Immofinanz Group a suportat toate invesţiile, primăria nu a suportat nici o cheltuială, ci s-a dat peste cap în ceea ce priveşte birocraţia, documentaristica necesară în România", a spus edilul. Tot el a mai precizat faptul că Immofinanz Group va reabilita strada Traian "Investiţia de pe Traian tot dumnealor le aparţine. O securizează, apoi vor analiza şi vor vedea investiţia în sine când o vor demara. Ce înseamnă infrastructură şi stabilizare o fac ei. Au şi potenţa s-o facă. Se va construi acolo un mall, cu trei clădiri pentru birouri", a conchis Mazăre, care a dorit să înmâneze o plachetă finanţatorului Maritimo Shopping Center pentru că a investit bani şi a creat locuri de muncă la Constanţa. Ancora principală a centrului comercial este hipermarketul Auchan, care, spre deosebire de ceilalţi comercianţi, nu a închiriat, ci este co-proprietar. Hipermarket-ul se deschide pentru prima oară în Constanţa şi ocupă o suprafaţă totală de 16.000 mp, fiind astfel cel mai mare operator de profil din oraş. Centrul va avea o parcare de peste 2.200 de locuri. Investiţia proiectului s-a ridicat la 100 de milioane de euro.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614