REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Maritimo te trimite cu familia la Disneyland! Se anunţă un week-end incendiar

Maritimo te trimite cu familia la Disneyland! Se anunţă un week-end incendiar

Replica API 25 octombrie 2013 | 00:00 217

Au trecut deja doi ani de la inaugurarea centrului comercial

Au trecut deja doi ani de la inaugurarea centrului comercial

Maritimo Shopping Center şi-a propus să deschidă noi magazine pentru constănţeni. Inaugurarea lor va avea loc în preajma sărbătorilor de iarnă. Încă de la deschidere, în octombrie 2011, Maritimo Shopping Center a ocupat, în spaţiul social al oraşului Constanţa, centrul comunităţii. Fiecare weekend din cei doi ani a însemnat un eveniment în sine şi, de atunci, zeci de milioane de vizitatori ne-au trecut pragul. A oferit peste 60 de evenimente mari constănţenilor şi turiştilor, care au luat parte, ca invitaţi şi participanţi. La concerte spectaculoase, susţinute de cei mai în vogă artişti ai momentului, festivaluri rock, premiere cinematografice, evenimente culinare, competiţii sportive, spectacole de magie, show-uri fashion, concerte, lansări de carte, saloane auto, etape din campionate de drift, târguri de sănătate şi vacanţe etc.

Cei mici, alături de părinţi şi bunici, au avut parte de "tratament special", multe evenimente fiind dedicate exclusiv lor. În cei doi ani, în centrul comercial s-au deschis mai multe magazine noi, unele în premieră pentru România. Ca noutăţi, Salad Box şi Magazinul de Print. Salad Box este un concept culinar total, unde vă puteţi face singuri reţeta de salată. La Salad Box aveţi posibilitatea să vă alegeţi cinci ingrediente, un sos special din cele 10 disponibile şi să savuraţi o masă sănătoasă şi delicioasă. Magazinul de Print vă oferă o gamă largă de servicii într-un magazin unde orice obiect poate deveni un cadou personalizat: căni, perne, carcase de telefon, tricouri etc. "În curând, vă vom anunţa deschiderea altor magazine noi, printre care şi o surpriză pe piaţa de lux din Constanţa, un spaţiu unde clienţii vor putea găsi ceasuri de lux, bijuterii de firmă şi multe alte obiecte preţioase. S-a deschis un nou operator în zona food-court, de restaurante orientat cumva spre vânzarea de salate şi mâncăruri cu mai puţină carne. Sperăm să aibă loc inaugurarea magazinelor în 2013, înainte de sărbători. Noi suntem în permanentă legătură cu operatorii comerciali din piaţa românească şi tot timpul pot apărea noutăţi", a declarat Marius Rădulescu, managerul centrului Maritimo.

Cum au convins clienţii, cum i-au atras?

Cred că este rezultatul mai multor eforturi conjugate, "dar în primul rând datorită faptului că toată lumea s-a convins că eforturile noastre sunt cumva dirijate spre a asigura confortul şi toate condiţiile pentru cetăţenii Constanţei care doresc să vină la cumpărături", a explicat managerul centrului Maritimo. Tot acesta a mai adăugat şi faptul că: "Nu suntem perfecţi şi probabil că nu o să putem să mulţumim niciodată pe toată lumea, dar doresc să vă asigur că eforturile noastre sunt sută la sută îndreptate spre atingerea acestor lucruri considerate a fi pe măsura aşteptărilor", a spus managerul centrului Maritimo.

Constănţenii, aşteptaţi la concerte incendiare

Aşadar, după ce Maritimo a petrecut doi ani minunaţi alături şi în slujba constănţenilor, vine, de ziua lor, cu o nouă promisiune: un weekend întreg, plin de evenimente! Vineri, 25 octombrie, nu aveţi cum să lipsiţi de la Maritimo: pe parcursul întregii zile în mai multe zone din centrul comercial, organizăm evenimente pentru copii - ateliere de creaţie, face-painting, jocuri interactive, poveşti ultimele noutăţi în materie de... joacă. Sâmbătă, 26 octombrie, tot în zona food-court, începând cu ora 15.30, organizăm o sesiune de autografe Lala Band, trupa-fenomen îndrăgită de toţi adolescenţii români. Trei ore mai târziu, la 18.30, Lala Band face spectacol la Maritimo Shopping Center în modul profesionist în care v-a obişnuit. Şi, pentru că weekend-ul nu s-a încheiat, vă aşteptăm şi duminică, 27 octombrie, începând cu ora 18.30, la un superconcert al trupei Vama. La toate aceste evenimente, intrarea este liberă. "Înainte de concert se va extrage premiul mare, premiu pe care îl acordăm cu ocazia aniversării, o excursie la Disneyland, pentru o întreagă familie. Premiile constă în două excursii la Disneyland, pentru două familii şi valoarea lor va fi în funcţie de numărul de membrii ai familiei. În a doua zi se va oferi şi un abonament la cumpărături în Auchan", a precizat managerul centrului Maritimo, Marius Rădulescu.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218