REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Marius Avram vrea să îi ia locul lui Brăiloiu la Primăria Eforie

Marius Avram vrea să îi ia locul lui Brăiloiu la Primăria Eforie

Replica API 3 februarie 2016 | 00:00 913

Revendică o candidatură din partea PNL

Revendică o candidatură din partea PNL

Judeţul Constanţa pare a fi cuprins de o forfotă de nedescris, cel puţin atunci când vorbim despre PNL. Deocamdată, PSD pare adormit, în timp ce liberalii, „graţie” mariajului cu fostul PDL, dau semne că sunt mai zbuciumaţi ca niciodată. După decizia de la judeţ ca George Scupra de la PSD să fie candidatul PNL, fără drept de apel din partea altor liberali, la Primăria Ovidiu, a urmat încă o „lovitură”: viceprimarul cu atribuţii de primar Iulian Soceanu a fost declarat „învingător” fără sondaj în cursa pentru Primăria Techirghiol.

Din nou, liberalilor (cei proveniţi din fostul PDL) li s-a făcut părul măciucă de revoltă, unul din consilierii de la Techirghiol, Iulian Constandin, declarând că nu i se pare corect anunţul de la judeţ şi că ar dori ca el să fie candidatul PNL la Primăria Techirghiol! Ajungem şi la Limanu, unde un consilier PNL susţine că, dacă partidul nu-l vrea pe post de candidat la primărie, atunci... pleacă la alt partid! Dar, de departe, una dintre cele mai interesante situaţii o întâlnim la Eforie. În cursa internă pentru desemnarea candidatului PNL la primărie se înscriseseră, oficial, doi pretendenţi: actualul viceprimar, Robert Şerban, şi consilierul Ionuţ Anghel (provenit din fostul PDL).

După „lupte seculare”, n-a mai fost nevoie de sondaj sau de decizii „despotice” de la judeţ: Ionuţ Anghel a anunţat că nu mai candidează la primărie şi că îl susţine pe Robert Şerban. Când lucrurile păreau, aşadar, roz şi liniştite măcar la Eforie, din sânul PNL a mai apărut un pretendent: Marius Avram, jurnalist şi fost collaborator al actualului primar PSD, Ovidiu Brăiloiu! Cum între cei doi relaţiile s-au stricat de ceva vreme, Avram spune că ar vrea să îi ia locul lui Brăiloiu, dar nu oricum, ci candidând la primărie din partea PNL.

Avram susţine că este membru PNL, provenit din fostul PDL, şi insistă că partidul ar trebui să ţină cont de un viitor sondaj în stabilirea candidatului la primărie. Potrivit acestuia, Robert Şerban nu ar avea nici o şansă în lupta cu Ovidiu Brăiloiu. Una peste alta, dacă PNL nu îl va desemna candidat, Avram tot se va înscrie în cursa pentru fotoliul de primar.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218