REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Marius Dunca, susţinut de organizaţia judeţeană pentru funcţia de secretar judeţean al PSD

Marius Dunca, susţinut de organizaţia judeţeană pentru funcţia de secretar judeţean al PSD

Replica API 26 iunie 2019 | 00:00 516

Social-democraţii braşoveni îl susţin pe liderul organizaţiei judeţene, senatorul Marius Dunca, pentru funcţia de secretar general al PSD, o decizie în acest sens fiind luată joi de Conferinţa Extraordinară a Organizaţiei Judeţene PSD Braşov.

"Congresul din 29 iunie trebuie să reprezinte o schimbare de paradigmă pentru Partidul Social Democrat, pentru că acesta trebuie să fie momentul în care PSD trebuie să se deschidă din nou către societate, către toate categoriile sociale. Îmi doresc ca, împreună cu echipa de conducere ce va fi validată de Congres, să reclădim relaţia dintre partid şi societate, pe piloni de încredere şi asumare", a declarat preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, conform unui comunicat de presă citat de Agerpres.

Totodată, secretarul de stat Lucian Pătraşcu a fost votat preşedinte executiv al organizaţiei judeţene PSD Braşov. Fostul preşedinte al TSD Braşov, Horia Stancu, a preluat funcţia de vicepreşedinte, în timp ce conducerea tineretului social-democrat braşovean va fi preluată de Alexandru Guzun, a precizat sursa citată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si bineanteles ca fituica psdista,,Replica" nu lasa loc de comentarii nici la felix stroe, tit brailoiu sau fagadau. Prin urmare profitam si le transmitem multa...multa...Mu1e la toti si la PSD in mod special care, zilele astea, a votat alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.
2
0
sa-i sugeti pula ! Ala de jos cu partidul de hoti , vorbeste de partidul in care e ma-sa care dupa ce se fut cu strainii , ii adorm si le fura banii . Omul e un vechi secretar de partid care a nenorocit oamenni , raporta orice cacat si te trimitea la canal . Te mai duci la bufetul sulina , la diceanu ? futu-ti mortii ma-tii de pervers !
1
1
PTR. ARTICOLU CU BRAILOIU LA CARE NU AVETI RUBICA DE COMENTAT. MARE JIGODIE SA VORBEACA EL DE ONOARE
2
1
II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218