REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Marius Elisei a vorbit despre adevăratul motiv care a dus la divorțul de Oana Roman

Marius Elisei a vorbit despre adevăratul motiv care a dus la divorțul de Oana Roman

Replica API 3 mai 2021 | 23:39 1206

Recent, Marius Elisei a negat faptul că ar avea o iubită, așa cum a speculat Oana Roman. Totodată, acesta a vorbit și despre adevăratul motiv al divorțului dintre el și fiica lui Petre Roman.

După șase ani de căsnicie, Oana Roman și Marius Elisei au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate. Cei doi formau unul dintre cele mai longevive și sudate cupluri din showbiz-ul românesc și nimeni nu se aștepta la o asemenea veste.

Marius Elisei și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu sincer și a vorbit despre adevăratul motiv care a dus la divorț. Se pare că dragostea dintre el și Oana Roman s-a stins încet-încet. Marius Elisei a simțit că nu mai este apreciat de fiica fostului prim-ministru al României. Recunoaște, însă, că acest lucru s-ar fi întâmplat și din cauza problemelor pe care acesta le avea cu alcoolul.

”Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai arecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a spus Marius Elisei la XNS.

De ce nu a mers Marius Elisei în vacanță cu Oana și fiica lor

Oana Roman și-a petrecut ziua de naștere în Egipt. Nu singură însă, ci alături de fiica ei, Vica Blochina și băiețelul blondinei. A petrecut clipe de vis în escapadă, dar a avut parte și de un incident neplăcut. S-a tăiat la călcâiul drept, după ce a călcat pe o piatră foarte ascuțită și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Atunci când Oana Roman și fiica ei s-au întors din Egipt, în mod surprinzător… cele două au fost așteptate în aeroport de nimeni altul decât… Marius Elisei.

Fostul soț al Oanei și-a motivat acum și decizia de a nu merge în vacanță, alături de fosta sa soție și fiica lor.

”Nu am vrut să merg în Egipt pentru că am avut alte priorități, pentru a-mi câștiga pâinea, pentru a-mi plăti chiria și alte utilități. A fost o perioadă agitată, și încă este. Cu copilul pot să mă duc oricând, oriunde. Acum nu mai sunt forțat să zic, bă suntem împreună, trebuie să mergem împreună”, a mai dezvăluit Marius Elisei, potrivit cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
... in casa!
0
0
Cred ca s-a suparat pe el ca nu a dus-o in brate pana la patul conjugal
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102