REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Marius Elisei, dezbrăcat lângă Oana Roman, în dormitor. Imaginea care a "inflamat" Internetul

Marius Elisei, dezbrăcat lângă Oana Roman, în dormitor. Imaginea care a "inflamat" Internetul

Replica API 26 iulie 2021 | 00:00 1942

Iubirea dintre Oana Roman și fostul soț, Marius Elisei, s-a aprins mai tare ca niciodată după divorț! După dulcea împăcare, cei doi se distrează și petrec mult timp împreună, iar recent au șocat, postând pe Instastory, primele imagini necenzurate din intimitatea cuplului lor! Marius Elisei a încins Internetul, filmat complet gol, lângă fosta sa soție!

Oana Roman și Marius Elisei

foto: Instagram

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat și locuiesc din nou împreună, ca un cuplu. Mai mult, flacăra dintre ei s-a aprins mai ceva ca-n prima zi!

Drept dovadă, Oana și Marius au aruncat în aer Internetul, postând primele imagini necenzurate din intimitatea lor! Aceștia s-au filmat în intimitate, în timp ce erau în dormitor, iar Marius Elisei era complet dezbrăcat. Cei doi se pregăteau de zor să meargă la un eveniment monden, iar în timp ce Oana Roman se filma în oglindă, într-o rochie lungă, vaporoasă, Marius Elisei și-a făcut apariția gol-goluț, încercând să se ascundă după fustele Oanei. "Du-te în dressing", i-a spus Oana. "Unde e prosopul?", întreba Marius, cei doi amuzându-se copios.

Filmul poate vizionat pe spynews.ro.

foto: Instagram

Oana a șters filmulețul și s-a dezlănțuit la adresa celor care au avut de comentat

În euforia momentului intim, Oana Roman s-a grăbit să posteze filmulețul fierbinte pe Instastory, însă s-a răzgândit și l-a șters ulterior, când a observat impactul nefast al acestuia, pe rețelele de socializare.

Imediat după ce a șters filmulețul, Oana și Marius au postat la rândul lor mesaje furibunde la adresa celor care i-au judecat pentru momentul intim făcut public dintr-o joacă de îndrăgostiți! “Când oamenii nu au umor, nu au nimic. E greu să duci o viață tristă și lipsită de puterea de a face umor, și mai ale când duci lipsă de puterea de a face auto umor, ești doar un om trist și limitat. Suntem o țară plină de profesori inteligenți și sfătuitori de seamă care trăiesc în ignoranță, ipocrizie și urâțenie sufletească. Suntem incapabili să scăpam de frustrări și lipsuri personale și astfel suntem incapabili să evoluăm. Vom rămâne mult și bine limitați, din păcate”, a fost mesajul Oanei Roman, postat ulterior pe contul de Instagram. Reacția lui Marius Elisei a fost în același ton: ”Când nici pastilele nu te mai ajută și frustrarea este la cote maxime... e marfă”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Practic baiatul asta si a luat inima in dinti si a incalecat porcu
6
0
siri de kkt personaje de kkt .fraierul si balena in dormitor
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614