REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Marius Horia Țuțuianu

Marius Horia Țuțuianu

Replica API 5 septembrie 2020 | 00:13 1750

Președintele Consiliului Județean Constanța arată poftă mare de muncă la final de mandat. Marius Horia Țuțuianu abia își vede capul de treabă, cu biroul plin de hârțoage. Poate că acesta este și motivul pentru care a uitat să transmită presei și cetățenilor ședințele ordinare ale Consiliului Județean Constanța, ținute în sistem de videoconferință.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Slab, slab, slab. Sunt dezamagit de faptul ca s-a oferit sa stea capra decat sa iasa onorabil, ca un barbat politic, cu fruntea sus.
2
0
Las o pe bercaru ce face ea dupa 27 septembrie. Dar mirela pana si dan cojocaru pe cine mai perie de scame ei 2? Mirela danseaza in continuare pe mese la ciresica si cojo pune filme in casa. 2 oameni fara coloana
2
1
pentru ca familiile celor doi si-au dat seama de relatiile de tavaleala dintre ei , nicoleta este f suparata ca nu prea mai poate sa se intalneasca cu tzutzi... ba mai mult , avand hormonii care-l doresc pe individul cu ulei pe par , a inceput sa faca scandal acasa din orice motiv...
3
0
Fa, te rog, prin mijloace jurnalistice specifice, o ancheta si arata ce salarii au avut consilierii personali ai lui Tutuianu si, daca se poate, un rezumat al activitatii acestora in respectiva functie CACI TUTUIANU A TAIAT BANII DE BURSE DE MERIT PTR ELEVII EMINENTI AI JUDETULUI PRECUM SI A ANULAT PROGRAMUL DE RECHIZITE atat necesar multor copii din judet!
8
0
Incompetentul Tzutzu sa isi faca selfie-uri in biroul ala mare, acuma in ultimele zile, eventual cu Nico pe birou, ca nu se va mai intalni niciodata in viata lui cu asa demnitate pe care nu a onorat-o nici cu faptele, nici cu vorbele. In rest, baiat bun, gelat, prezentabil, agreabil partener de cafele ptr mica echipa de pierde-vara dar cu doua mici lipsuri: inteligenta si onoarea!
12
0
Te roade, te roade. De unde stii ce salarii au avut unii? Ori doar banuiesti, ori esti pe-aproape de el, dar cu salariu ceva mai mic si te roade. Ca cam asa sunteti toti, nu mai aveti loc unii de altii si va inecati cu propriul venin. Nu dragnea?
0
7
Mui3 r3plica
1
4
Ai dreptate ca a devenit activ abia in prelungirile mandatului in rest a fost somnolent si, IN 4 ANI, FARA NICIO INITIATIVA SEMNIFICATIVA care sa imbunatateasca vizibil viata cetatenilor judetului! Cred ca ar trebui returnate la buget SALARIILE URIASE primite de numerosii consilieri personali pe care i-a avut in acest MANDAT mai mult maro decat cenusiu sau gri!
12
0
Sunteti niste Ziaristi de joasa speta
2
5
Asta e articol ?Wtf, vreau si eu sa ma angajez la voi, pot sa fac deastea in pauza de tigara
1
5
O replica de rahat. Asta se poate numi articol? Omul isi face treaba pana la sfarsit. Ce vreti sa faca? Sa stea la sprituri ca sa aveti voi de rumegat.
0
6
Tutuianu deputat ! Felix Stroe de cacat !
2
6
Fucking fake news !!! Your done!
0
5
Ete fleosc!!! Daca face, de ce face?? Daca nu face, de ce nu face?? Presa de cacao ce sunteti
1
5
Eu nu inteleg cum naiba va puteti numi voi ziar. Fiica mea de 6 ani ar putea scrie articole mult mai interesante si cu mai mult continut decat jurnalistii vostrii. Suntwti penibili si se vede foarte clar ca aveti partizanate politice, nici macar nu va chinuiti sa ascundeti asta. Tutuianu este de departe cel mai bun si performant om politic din Constanta, care a facut pentru judet in 4 ani cat n aj facut altii in 20.
1
6
Replica apoi se trage apa!!! Zdrentelor!!!
3
4
Replica functioneaza pe sistemul ziar tonomat: ca politician daca nu ai cotizat, Replicat imediat te-a injurat...
3
4
Nu mor caii cand vor cainii!
3
5
Jurnalism de cacat, adta faceti. Luati dracului lectii de pe la centru, ca sunteti si analfabeti si prosti de pute pamantul sub voi. Rau ca face, rau ca nu face. Voi in afara de a va prostitua pe o maslina ce faceti?
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218