REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Marius Lăcătuș și-a dat demisia de la CSA Steaua

Marius Lăcătuș și-a dat demisia de la CSA Steaua

Replica API 4 iunie 2019 | 00:00 541

Marius Lăcătuș (55 de ani) și-a înaintat demisia din funcția de antrenor al echipei CSA Steaua. Ratarea promovării în Liga 3 a fost decisivă în hotărârea „Fiarei”.

CSA Steaua a ratat pentru a doua oară consecutiv promovarea în Liga a 3-a. Eșecul suferit contra lui Carmen București, scor 0-1, a provocat un adevărat uragan în jurul echipei Armatei. Fanii au răbufnit, au atacat jucătorii și au cerut demisia tuturor oamenilor din club, de la antrenorul Marius Lăcătuș, până la comandantul CSA Bixi-Pompiliu Mocanu.

Legenda roș-albaștrilor pare să fi recepționat mesajul și nu a mai așteptat o întâlnire cu oamenii din conducere, dându-și demisia, afirmă cei de la ziare.com.

Bixi-Pompiliu Mocanu, comandantul CSA Steaua, a confirmat informația pentru GSP.ro: „Și-a prezentat demisia, e o opțiune personală. Dar ea trebuie analizată. Deocamdată așteptăm să facă raportul activității sale. Încă ne gândim. N-am analizat-o încă. Va fi analizată în consiliul de conducere sportivă. Vrem să avem o părere unanimă, pentru că «la cald» e ușor să iei decizii. Dacă se va întâmpla asta, managerii și cei care se ocupă de echipă se vor gândi și la un înlocuitor, vor veni cu propuneri”.

Narcis Răducan și Gabi Balint doriți în Ghencea

Șefii formației vor să se asigure că sezonul viitor își vor îndeplini obiectivul și vor promova în Liga 3. Pentru asta vor să aducă două nume importante din istoria Stelei. Gabi Balint ar urma să fie antrenor, iar Narcis Răducan manager general.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ratarea promovarii CSA e singura mea bucurie din ultimul an. Sper sa ma bucur din nou peste un an. Sa stea acolo, in Liga 4 pana ce-mi voi dori eu sa promoveze. Adica niciodata! Doamne-ajuta!
1
0
Asta nu trebuia sa antreneze Ce le spunea jucatorilor daca era intrebat de intrarea criminala, fara minge asupra lui Ardeleanu? A terminat un om care acum abia mai poate castiga pentru a trai.Asa a facut si marele Dan ALEXA CARE I-A RUPT PICIORUL PENTRU TOTDEAUNA LUI Mocanu de la Farul.
10
1
Un lucru bun demisia asta!Lacatus nu a fost si nu va fi antrenor niciodata!Totusi,din ce bani se finanteaza tentativa asta de echipa?
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218