REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Marius Lăcătuş: Un soldat al Armatei Române câştigă mult mai mult decât un fotbalist al Stelei

Marius Lăcătuş: Un soldat al Armatei Române câştigă mult mai mult decât un fotbalist al Stelei

Replica API 7 februarie 2019 | 00:00 367

Antrenorul echipei de fotbal CSA Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că un soldat al Armatei Române are un salariu mult mai mare decât un fotbalist al formaţiei sale care activează în prezent în Liga a IV-a.

"Nu cred că vor fi probleme cu plata salariilor. Mie nu îmi place să vorbesc despre partea financiară, însă să nu se creadă că la Steaua, în Liga a IV-a, se câştigă cine ştie cât. Cred că un soldat din Armata Română câştigă mult mai mult decât un fotbalist al Stelei în Liga a IV-a. Nu suntem invidioşi. Chiar le mulţumesc jucătorilor că au fost înţelegători, pentru că pentru cei mai vechi salariile au stagnat. Câştigă şi acum aceiaşi bani ca în primul an. Pentru că în momentul în care nu îţi îndeplineşti obiectivul e foarte greu să creşti salariile", a spus tehnicianul.

"Nici nu am discutat de prime de promovare. Noi nu ne gândim neapărat la partea financiară. Sigur că e un lucru foarte important în viaţa fiecăruia, dar mergem cu gândul cam departe. Îi lăsăm pe cei din conducere să ne facă o surpriză la sfârşit de sezon în cazul în care vom promova. Noi acceptăm cu mare plăcere", a adăugat Lăcătuş.

Antrenorul a fost completat de managerul secţiei de fotbal, Cristian Neagoe, acesta precizând că primele de promovare în Liga a III-a vor fi acordate de sponsorul principal al echipei.

În ceea ce priveşte lupta pentru titlu din Liga I, Marius Lăcătuş nu consideră că formaţiile FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova s-au întărit în pauza competiţională din iarnă. "Pe Adrian Stoian am înţeles că nu-l mai vedem pe la FCSB. Apoi, pe Florentin Matei nu l-am văzut... dar nu ştiu dacă este o certitudine Matei. E un jucător care mi-a plăcut, are calităţi tehnice, dar rămâne de văzut. Eu cred că nu s-au făcut transferuri de răsunet, mai ales la echipele aflate în lupta pentru titlu. Nici Craiova nu a făcut nişte transferuri care să ne dea pe spate. Fortes a marcat 5 goluri în 19 etape şi toată lumea spune că s-a întărit Craiova. Mie 5 goluri în 19 etape nu mi se par aşa de multe", a afirmat Lăcătuş.

Tehnicianul speră ca fostul său secund, Mihai Teja, să obţină rezultatele pe care şi le doreşte la FCSB. "Mă bucur că Mihai a ajuns în situaţia de a antrena la FCSB. Îi urez succes în tot ceea ce face şi sper să aibă rezultate cât mai bune. Dar în fotbal nu depinde numai şi numai de tine, ci de foarte multe lucruri. Campionatul e destul de aprins. Să sperăm că în play-off meciurile se vor ridica la un nivel foarte bun", a adăugat Lăcătuş.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce sintem obligati sa intretinem niste puturosi si neprofesionisti din taxele si impozitele noastre? Vor echipa, sa puna fiecare banutul si sa se asocieze. Pina cind un minister are voie sa intretina o gasca de neveniti din banii bugetului de stat?
1
0
Cat tupeu are tiganul Lacatus! Auzi colo, el compara militarul roman, privat de tot felul de lucruri firesti pentru un civil, cu aia pe care ii antreneaza el, care-si zic, pompos, fotbalisti. Pai daca aia de la Steaua sunt fotbalisti, Messi, Ronaldo, Neymar, Pogba, Levandowski sau Mbappe ce sunt? Vai mama voastra, fomistilor! Ati distrus un brand cu pretentiile voastre aventuroase, cu slugoi ca Lacatus si un veleitar ca Talpan...
4
0
Un bufon care da cu piciorul intr un balon trebuie sa castige mai mult ca un ostas al tarii.. domnule lacatus? Au ajuns circarii astia la nivel mondial mai respectati si mai stabili finaciar decat medici, savanti, ingineri... e anormala lumea sau poate eu sunt cel nebun acum nu stiu.. e o nebuloasa
6
0
Domnule Lacatus si ce nu ti se pare normal ca un soldat profesionist sa castige mai mult ca un jucator din liga a 4 a care mai joaca si la pariuri si mai da si cu stangul in dreptul si mai e si sustinut din bugetul de stat . Asta sa ti se para Anormal ca din drepturile salariale sau banii pt echipamentele soldatiilor o parte merg si la jucatorul ala din liga a 4 a ASTA NU E NORMAL DOMNULE LACATUS . Echipa trebuia vanduta corect la licitatie si statul sa isi ia mana dupa ea . Nu e normal din banii nostrii sa platim meciuri trucate
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367