REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Marius Vecerdea îl acuză pe Ion Țiriac de delapidare: „Unde sunt restul de 317.000 $, mustăcios octogenar? Simona Halep a fost folosită”

Marius Vecerdea îl acuză pe Ion Țiriac de delapidare: „Unde sunt restul de 317.000 $, mustăcios octogenar? Simona Halep a fost folosită”

Replica API 11 noiembrie 2019 | 00:00 637

Marius Vecerdea, cel mai aprig contestatar al lui Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, l-a atacat din nou pe omul de afaceri.

Într-un mesaj postat pe contul de Facebook, Vecerdea îl acuză pe Țiriac de delapidare de fonduri și că acesta a trimis o sumă importantă de bani către un apropiat al lui Viktor Orban, premierul Ungariei.

Vecerdea susține, că deși taxa pentru licența turneului WTA de la București este de 23.000 de euro, Ion Țiriac și FRT au plătit către Jeno Marky suma de 340.000 de euro, din fondul de rezervă al României.

Mesajul integral al lui Marius Vecerdea

„Ion Țiriac împreuna cu Jeno Marky in loja turneului WTA de la București! Suveica prin care 340.000 $ au plecat din fondul de rezerva al României direct in buzunarele unui apropiat al Premierului Ungariei prin intermediul lui Țiriac este dovedita acum prin documente.

Din păcate numele Simonei Halep a fost folosit fără ca ea sa aibă la cunoștința, in nota de fundamentare semnată de Orlando Teodorovici și Ministrul No Name al sportului, in scopul de a obține o suma cat mai mare. După cum vedeți, in nota de fundamentare prin care ei încearcă sa justifice plata din fondul de rezerva, se menționează ca scopul este ca Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Monica Niculescu și alte fete, sa participe la turneul de la București pentru a obține calificarea la Olimpiada de la Tokyo. Doar ca aceste jucătoare nu au avut la cunoștința despre aceste demersuri și cel mai grav, nici nu au participat la acest turneu!!! Pana aici este doar o simpla deturnare de fonduri publice!!!A urmat însă o și mai gravă acțiune: delapidarea fondului de rezerva al României!

Așa cum observați din documentele atașate, conform legii, fondul de rezerva al României este destinat pentru situații de urgentă in caz de calamități si alte nenorociri. Din Hotărârea de Guvern semnată de Viorica și din nota de fundamentare semnată de Orlando observam ca banii ar trebui cheltuiți pentru taxa de licența a turneului pe anul 2019.

Din documentele publice de pe site-ul oficial al WTA, observam ca taxa de licența a turneului de la București este de 23.000 $, însă proprietarul și directorul Turneului, numitul Jeno Marky, cetățean strain din Ungaria si apropiat al premierului Viktor Orban, a facturat prin Asociația lui: Romai Tennisz Academya, către Federatia Romana de Tenis prin Președintele ei (încă nevalidat de Instanțe) Ion Țiriac suma de 1,4 milioane lei (adică 340.000 $), exact așa cum este prevazut in HG și nota de fundamentare!Dragi români, asta este modus operandi al acestor impostori!

Așa se scurg banii romanilor chiar din fondul de rezerva al României in buzunarele unor sarlatani! Acesta este un atac la integritatea României și ar trebui tratat ca atare.Sunt de acord sa sprijinim un turneu de tenis internațional, chiar și privat, cu condiția ca scopul sa fie sprijinirea sportivilor romani! Însă Simona Halep, Mihaela Buzarnescu și Monica Niculescu nici măcar nu au participat.

Ok, sa spunem ca au participat alte sportive, ar fi bine și așa, dar atunci de ce este folosit numele Simonei și ai altor sportivi in scopul obținerii acestor fonduri? Sa credem chiar ca din greșealaca au folosit numele Simonei, sa acceptam chiar și ideea ca este in regula sa plătim din banii noștri taxa de licența a unui turneu privat, fie și așa, dar de 15 ori prețul oficial și real al licenței? Unde sunt restul de bani Ion Țiriac? Unde sunt restul de 317.000 $ din fondul de rezerva al României, mustăcios octogenar îmbogățit pe pământurile acestei țări? Răspunde public dacă ai curaj”

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articol tendentios scris de un...'neica nimeni'!
2
1
Nu cred ca poti deveni miliardar din furaciuni de aceasta maniera fara ca in 30 de ani sa nu se sesizeze cineva mai cu seama ca banii i-a facut in Germania !---Vecerdea asta a fost vreun sportiv cu merite ?---n-am auzit de el !
3
2
ce ai facut pana in a990 ? te-a spalat klaus , lingaule ? esti porta vocea lui , securistule ? ai luat si tu o casa ?
3
6
Parca-l vad pe mustaciosul octogenar si miliardar ca-i spune lui Marius Vercedea : Mai Vecerdea nici nu stii, cat de mic incepi sa fii !
7
4
Mustacios octogenar sa le spuna la oile lui nu unui simbol al tenisului .
5
3
Marius Vecerdea el e! De unde mortii matii ai mai aparut si tu 10 n gura de gras securist!Cine este Marius Vecerdea ?ca tragi apa si el tot acolo e
8
6
Tiriac va da multa muye la haters romanes. Neam de secaturi si koorve
14
9
Tiriac este cu adevarat un profesionist in delapidari si deturnari de fonduri din Bugetul statului. Stiati ca - in ianuarie 1990 onorabilului om de afaceri Tiriac i-a fost repartizata o ditamai vila in Buc, din fondul Protocolului de Stat , de catre Petre Roman ? Pt aceasta vila Tiriac a achitat ani de zile o chirie de 145 de dolari pe luna !!!
13
7
Mai "mars"ce a spus Vecerdea se poate verifica si daca are dreptate TIRIAC trebuie sa raspunda in fata legi,pentru ca legea este lege pentru toata lumea,asta este tot.
15
7
mars....Ion Tiriac ESTE UN IMBOGATIT AL ACESTEI TARI SI INCA CEVA NU UITA CA ALLIANTZ TIRIAN A PRIMIT O AMENDA DE 9 MILIOANE DE EURO..OARE DE CE? TIRIAC ESTE UN OM EXTREM DE LACOM SI CORUPT.
9
12
Bravo d-le Vecerdea! Ai dreptate, ai atins un punct sensibil. Te sustin, te aprob.
15
14
Daca este adevarata afirmatia domnului Vecerdea , acest gunoi ordinar va trebui sa mearga la puscarie .
22
12
Sageata Johannista cred ca este in depresie maxima. Mai tu care vrei binele tenisului romanesc, mai bine stai si antreneaza-ti protectorul si lasa-l pe Tiriac. Pai Tiriac avea nevoie de bani mai parlitule? Ala e miliardar in top Forbes iar tu esti o foame lunga care exact asta intentionezi....sa vii la FRT ca sa furi. Mars de-aici Vecerdea...ca pana acum nu a auzit nimeni de tine...te-ai remarcat doar cu scandalul asta...jegule
18
25

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102