REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Marshall a făcut-o lată: şi-a lovit soacra cu un ciocan în cap

Marshall a făcut-o lată: şi-a lovit soacra cu un ciocan în cap

Replica API 29 martie 2014 | 00:00 191

Elveţianul nervos că-l lasă nevasta româncă a venit la Anda să-şi facă "dreptate"

Elveţianul nervos că-l lasă nevasta româncă a venit la Anda să-şi facă "dreptate"

A spus că vine în vizită la socri, dar, de fapt, vroia să se răzbune pentru divorţul în care fusese târât. A scos din geanta de voiaj un ciocan şi şi-a lovit soacra în zona capului de mai multe ori. Femeia a început să ţipe, au intervenit şi vecinii, un adevărat tărăboi iscându-se. Oamenii legii au reuşit să-l imobilizeze şi să-l aducă la Secţie, însă agresorul, Julian Marshall, de 31 de ani, s-a dat şi el "lovit", spunând că este ameţit şi-i vine să leşine, motiv pentru care a fost chemată o ambulanţă şi transportat la spital.

Bucurie mare pe femeia de 48 de ani, Violeta G., în seara de joi, 27 martie, care locuieşte alături de soţul ei într-un apartament din zona Anda, pe strada Ion Ursu. Aflase că urmează să-i vină în vizită ginerele, cetăţean elveţian, motiv pentru care şi-a sunat soţul pentru a-l anunţa că urmează să aibă musafiri. Nici bine nu a închis telefonul că soneria anunţa vizita. Era în jur de ora 19.00. Julian Marshall, de 31 de ani, a intrat în casă, şi-a lăsat geanta de voiaj pe un scaun, a deschis-o, a scos un ciocan şi a început s-o lovească pe femeie în zona capului. Speriată, Violeta a început să ţipe, în clipa următoare intervenind vecinii. Aceştia au sărit pe agresor, l-au imobilizat, după care au sunat la 112. Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi l-au încătuşat pe tânăr, ducându-l la Secţie pentru audieri. Însă, aici a început partea a doua. Julian a menţionat că nu poate să vorbească, parcă ar avea puţină amnezie, după care l-a luat ameţeala spunând că el va leşina. Oamenii legii au chemat o ambulanţă şi a fost transportat la spital, Marshall spunând că a fost bătut crunt de către vecinii socrilor. Şi în dimineaţa de vineri, 28 martie, bărbatul se afla tot în spital, precizând că nu poate veni la audieri, întrucât se simte foarte rău. Şi victima sa a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internată. În plus, menţionăm că bărbatul este elveţian, dar şi-a luat şi cetăţenie română după ce s-a căsătorit cu o româncă. Tânăra nu se mai înţelegea cu el, motiv pentru care s-a hotărât să divorţeze, de unde şi nervii bărbatului pe soacră, bănuind că ea a influenţat-o.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614