REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

MĂRTURIE a unui protestatar din Piața Victoriei: 'Înainte de ultima gazare au început să retragă toate AMBULANȚELE care erau la pasaj. Cred că a fost premeditat'

MĂRTURIE a unui protestatar din Piața Victoriei: 'Înainte de ultima gazare au început să retragă toate AMBULANȚELE care erau la pasaj. Cred că a fost premeditat'

Replica API 18 august 2018 | 00:00 164

Unul dintre protestatarii care au depus astăzi plangere după protestul din 10 august susține că înainte de "ultima gazare" au fost retrase ambulantele de langa pasajul din Piata Victoriei, bărbatul fiind de părere că "atacul a fost premeditat".

"Toata lumea era calma, copii, batrani, femei, persoane cu handicap, tot ce se putea, era ok, pana au dat ei cu gaze, au aruncat grenade la 10-15 m de noi, ultima gazare a fost dezastru, eu m-am trezit undeva că ma spalau niste tineri pe fata. Explicatia e mitocania lor, dorinta lor de a ramane in functii, la putere. Am depus plangere. am asteptari mari. Resimt si acum efectele gazelor, si eu si sotia mea la fel. O chestie curioasa : inainte de ultima gazare, cu o ora inainte, au inceput sa retraga toate ambulantele care erau la pasaj. Probabil că au gandit aceasta actiune, eu zic ca a fost premediatat atacul", sustine protestatarul.

Sursa: stiridiaspora.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cea mai mare prostie a fost ca ma-ta nu te-a gatuit atunci cand te-a cacat.
0
0
Data viitoare ma-ta e si mai pregatita.Jandarmii vor indesa in ea mai multe spreyuri paralizante,mai multe tunuri cu apa sa-i intre ma-tii in orificii si ea sa le faca masaj la ,,armamentul din dotare,,.
5
1
Trebuia sa ii bateti pe borfasi pana se cacau pe ei...Data viitoare sa fiti msi pregatiti cu mai multe spreyuri paralizante,mai multe masini cu tunuri de apa,si armamentul din dotare folosit la maximum...iar pe wermorel tras in teapa borfasul numarul unu al romaniei.
2
6
Tu ii faci pe altii cacati desi scrii ca o diaree!!! Hai corecteaza-ti commentul si trimite-l corect.Esti in stare ba excrement lichid ????vezi,ma-ta are cratima larga?!
7
5
Ce cautai cactule acolo. ? Cine gatu matii te.a platit sa faci miting? Du.te dracu la capsuni. De ce mortii matii nu platesti taxe si impozite in tara noastra? De ce umblii animalule cu masini defecte din fabrica. ? Cu volan pe dreapta, adica. Rati ai dracu de imputiti si de manipulati. Generatia pulii. Ce cautau animalele alea cu copii acolo? Ce vina au copii? De ce dracu nu s.au dus cu copii la Humulesti sa invete ceva de acolo. ? Asa repede ati uitat tradarea din 1989? Asa prosti sunteti. ? Ati uitat cum strigau si prostii aia " jos dictatura" si peste un an tipau " vrem locuri de munca"?
7
9
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
5
6
Tu cu cine te certi ba limbricule sugator din contributia celor ce produc ceva ptr societate?Ce produci tu ba limbricule pt ca nu esti in stare nici sa stai in picioare.Nu realizezi ca te-a ejectat ma-ta si te-ai ratacit de ghemul de limbrici ?!!!!
7
5
Bastoane, si iti revii
3
4
Bai drogatule zilier , daca ai fost gazat, cum dracu poti sa latri tot felul de trasnai si minciuni. Bai parazitilor, criminalilor, se vede la tv. ce ati facut la miting, pana si un olog incerca sa fure un pistol. Ce sa mai spunem de animale alea care spuneau ca impusca jandarmii, ca dau foc orasului, ca aruncau cu bucati din caldaram, cu sticle Molotov. Era bine daca erati gazati, dar asta e propaganda mincinoasa.
5
10
Jandarmii si-o iau in mufe de la talhari si cutitari.Dotati si cu tarfe pe care trebuie sa le protejeze in misiuni se fac de kk oriunde.Si la sat si la oras.Se pare ca barbatii jandarmi de la protest si-au bagat adanc pulanu'-n cur si au tulit-o nepasandu-le ce se va intampla cu tarfa lor din dotare.Jalnica organizare din bani publici.Ar trebui distribuiti la armata si tarfele la club.Eficient ptr societate.
9
6
Ce frumos suna si ce cuvinte sa atinga opinia publica cuvinte gen ultima gazare , sau toti stateau cuminti copii , persoane cu hanticap vai vai ... lasa ca am vazut o si pe aia care era in scaun cu rotile si tragea ca proasta de jandarmi si aia fugeau de ea incercau sa o evite si ea tot ii agresa . Sa zicem ca maime se desfiinteaza jandarmeria cam ce poate fi pe strazi legea junglei si bat pariu ca voi nu veti supravetui in fata altora gen traficanti cutitari talhari .
8
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614