REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mărturii ale victimelor din Piaţa Victoriei: 'M-au BĂTUT cu BASTOANELE ca pe covoare'

Mărturii ale victimelor din Piaţa Victoriei: 'M-au BĂTUT cu BASTOANELE ca pe covoare'

Replica API 17 august 2018 | 02:16 506

Protestatarii din Piața Victoriei au depus plângeri la Parchetul Militar împotriva jandarmilor care au dat cu gaze și au agresat protestatarii pașnici.

Alex Zenescu este unul dintre cei care au protestat în Piaţa Victoriei. El a fost bătut de jandarmi și expus la gaze, scrie digi 24.

Alex Zenescu, victimă: Eu am stat până la final acolo, când au început să evacueze piaţa, am stat în mijloc, aveam lacrimi în ochi de la gaze. A venit un tun de apă şi ne-a stropit.

După care a început să vină în viteză un cordon de centurioni. Am zis ce fac, e dreptul meu să stau, eram într-o stare confuză şi, când s-au apropiat foarte repede de mine, am decis să fug, m-am împiedicat şi m-au prins.

M-au bătut ca pe covoare. M-au lovit cu bastoanele pe tot corpul, după care m-au luat fără voia mea, forţat şi m-au târât în dubă.

Apoi m-am dus la un echipaj SMURD, nu mai puteam, îmi curgea din nas. În momentul ăla, am primit îngrijiri, mi-au curăţat ochii, am fost capabil să plec pe picioarele mele. A apelat şi la ajutorul medicilor de la spital, dar efectele gazelor şi vânătăile de pe corp încă se văd.

Peste 400 de persoane au fost rănite în urma violenţelor Jandarmeriei asupra protestatarilor pașnici.

Sursa: stiridiaspora.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jandarmeria apara HOTIA...pe DRCNEA si pe toti hotii stransi ciorchine in jurul condamnatului penal.
1
0
Sa iti dau muie tie, sa o fut in chinuri pe mata, pe sorta si pe toate curvele pe care le duci la produs. Sa sugeti pula la toti PSD-istii si simpatizantilor lor.
1
1
Cine intra in gasti violente,sa-si asume repercursiunile. Ce faci daca te duci intr-un local plin de tigani manelisti beti,chiar imbracat decent si chiar cu nevasta si copilul? Te astepti sa fii macar la fel de sigur ca intr-un parc de distractii,ca intr-o biblioteca? Pai daca mergi acolo unde cohorte de smardoi au venit chititi sa faca razboi ,poti fi oricand victima colaterala. Ia sa ne inchipuim cum ati vrea sa tratati situatiile de razboi,cand schije ucid copii,cand chiar ticalosi de-ai tai iti ucid nevasta,mai dai vina pe armate? Intri,iti asumi,e simplu.Pentru ce o faci,e treaba ta.
1
2
Cred ca ala vorbea despre colectivizare.organizatorii sa plateasca pagubele si asistenta medicala.Asta a fost bataie?!Sa vedeti voi in Germania,Franta, America cum ii cocoseaza pe cei care fac dezordine.
1
2
ai uitat cand veneau jandarmii la ma-ta si credeau vecinii ca incepe razboiul ? la cate puli de jandarmi a supt , s-a plictisit si s-a futut cu unul si ai aparut tu , un fat retardat . Sugi pula la psd-isti si simpatizantilor !
2
2
Sa te pisi in mortii tai ca nu se exerseaza la antrenamentele jandarmilor si instigarea la violenta?!!Ptr ,,legitimitatea,, interventiei sunt antrenati jandarmi in civil sa se comporte huliganic.Si isi dau cu cacat si borduri in cap singuri doar ca sa mai le urmeze si fraierii din multime astfel se creeaza motiv de interventie in forta.Momeala cu tarfa jandarmerita lasata ultima intr-un sir indian care traverseaza o multime agitata de jandarmi civili care o bumbacesc colegial ti-a placut,ba putregaiule?sa pieriti vesnic cu tot neamul vostru.
3
5
O tara frumoasa si bogata guvernata inca de la revolutie de hoti oportunisti analfabeti si corupti .totul pentru ei si acoliti pewrmit celor pusi in functii deciosive sa faca ce vor sa fure cat pot si sa contribuie la intarirea sistemului de dictatura pentru multime
4
1
F bine ti-au facut. Ce mortii matii cautai acolo? Cica pasnici. Niste sclavi asistati social care nu vor sa mearga la munca si ingroasa randurile oligofrenilor din piata, ca poate le iese si lor ceva.
7
4
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
7
5
1@ europeanu, si tu ai pesedisti in familie le dai si lor muie? 2 In momentul cand esti luat pe sus si dus la duba este foarte clar ca ai fost violent, asa ca bastoanele de care zici ca le-ai primit pe spinare sunt deplin justificate . Pentru toti astia care se dau mitingisti pasnici de ce nu ati stat toti la 10 m de gardurile de protectie spre exemplu ?Oare mai pulverizau gaze iritante? Daca v-au anuntat sa evacuati piata la orele23.00 conform legii,de ce mai erati acolo? Dupa ce dai in cap cu piatra unui jandarm sau mai stiu eu cum il agresezi ,crezi ca ridicatul mainilor te salveaza ?
10
6
Futu-va-n gat de jeguri ! Baga-mi-asi toata pula-n gura voastra de slugi pesediste ! Muie postacilor pesedeului ! Muie dragnea,muie pesede ! Cu mult cacat !
7
11
bai ce propaganda ieftina care cam seamana cu colectiv, doar ca de data asta nu le-a iesit, mai intai se anunta mare miting al diasporei cu doua zile inainte dispar toti organizatorii, iese scandal acolo si ce aflam ca jandarmii au batut si au gazat in nestire oameni nevinovati chiar sfinti care statea cuminti si protestau iar aia care mai bateau cate un jandarm sau aruncau cu rahat si borduri erau culmea tot jandarmi deghizati!!! Culmea manipularii la care fraierii pun botul imediat.
10
7
ti-a facut...te-a mancat in c....
12
8
Pai si cu ce pula mea voiai sa te bata, cu flori???
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218