REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

MĂRTURIILE premierului Viorica Dăncilă: A spus, la Antena 3, de ce nu a picat Guvernul și a vorbit despre DEMISIE

MĂRTURIILE premierului Viorica Dăncilă: A spus, la Antena 3, de ce nu a picat Guvernul și a vorbit despre DEMISIE

Replica API 22 ianuarie 2019 | 00:00 205

Viorica Dăncilă a vorbit, marți seara, la Antena 3, despre presiunile la care a fost supusă în 2018. Dăncilă i-a arătat cu degetul pe liderii PNL, care i-au făcut plângere pentru înaltă trădare, dar și pe Klaus Iohannis, care i-a cerut de șapte ori demisia. Premierul a anunțat că nu va renunța la funcție, scrie stiripesurse.ro

”Țara nu poate fi ajutată cu un război români contra români. A fost o bătălie care nu s-a bazat pe lucruri logice, pe argumente. 2018 a fost unul dintre cei mai agitați ani. Nu cred că un premier a fost mai atacat, mai jignit, ca în 2018. Putea fi un an mai bun dacă exista consens. Mai importantă e țara.

Nu e plăcut să ai o plângere de înaltă trădare, dar știam că nu sunt vinovată. Nu sunt în stare să îmi trădez propria țară. A arătat caracterul unor oameni, care își spun lideri de partid. Oameni slabi care au acționat prin plângeri penale, prin jigniri. Ceea ce au făcut e un imens rău adus României.

Nu au reușit pentru că nu generează încredere. Oamenii nu pot crede în cineva care face orice ca să ia puterea. Trebuie să facă ceva pentru oameni. Ei vor să facă ceva doar pentru ei. Dacă nu își vor schimba abordarea, simpatia oamenilor nu va merge către ei. Asta a împiedficat căderea guvernului. Apo a fost susținerea coaliției, a președintelui Dragnea, a președintelui Tăriceanu. Programul de guvernare a fost un alt motiv. Am fost și mai uniți să mergem împreună. Cu cât disperarea lor era mai mare ca să preia guvernarea, cu atât eram mai încredințați că suntem pe calea cea bună.

De 7 ori mi s-a cerut demisia. Nu puteam să dezamăgesc oameni. Nu puteam să dezamăgesc colegele și colegii, nu puteam să dezamăgesc femeile din România. Am înțeles că acest lucru se va mai repeta. Dar, m-a făcut mai puternică și să am mai multă încredere în mine. La început eram nedumerită. În niciun caz nu o să îmi dau demisia”, a spus Viorica Dăncilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ptr fanii duamnei...20-20... ..Un prost gaseste intotdeauna unul mai prost, care sa-l admire. ..Nicolas Boileau
1
0
Ce de jweguri rezistente pe aice Huoooooo !
0
3
Inca din trecut era asociat unui act de onoare atunci cand simti ca nu faci fata unei situatii...de unde onoare la doamna? Din punctul ei de vedere si la cata economie cunoaste ...toate merg de duduie la ea...inflatia este galopanta si cursul valutar e dus pe copca...singurul lor subiect de discutat...JUSTITIA!!! Gratiere, amnistie, etc ...dar economic ne ingroapa de vii...sper sa inceteze odata sa propuna bugetul ptr 2019...si sa faca ceva in spiritul mandatului ptr care a fost numita...Prim Ministru!!!
5
0
demisia ... nimeni nu va regreta ... esti o rusine ... iti place sa te faci de caca !
7
3
intai sa ma pish pe cacatii de la Libertatea care au intinat o fapta de omenie aceea de a infia un copil,murdarind in asa hal conceptul de ziarist La fei si avortonul asta care isi zice PENSIONAR toti il injura,il spurca, il muiesc dar el tot la fel Esti masochist?Ai trairi erotice ,iti curg bale cand scrii?Bai perversule, te mai uiti inca pe gaura cheii?Joanghina borata tot nu vei discredita batranii mai ales cu pseudonimul PENSIONAR , hai sictir Bhasina,hastag partz!
10
5
gresit, daca demisionai, nu dezamageai pe nimeni, din contra iti faceai un bine, iar tarii un serviciu. Asa ca refuzul de a renunta nu face altveva decat sa adancesti dezamagirea- daca nu constientizezi, este greav- intreaba-l pe codrin stefanescu si haita de borfasi cu care strabate tara in lung si-n lat -minciunile nu mai tin, o simt pe propria-i piele- huduielile spun totul, nu va mai trece mult si nu veti mai putea trece pe strada, ai facut bine ca ai apelat la SPP
11
9
Bai, sarmana femeie! Cate a patimit. Bai ce mila imi e de ea. Crezi?
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614