REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mascații au dat NĂVALĂ într-un apartament din Tomis III și au descoperit o CULTURĂ de CANABIS!

Mascații au dat NĂVALĂ într-un apartament din Tomis III și au descoperit o CULTURĂ de CANABIS!

Replica API 16 ianuarie 2019 | 00:11 676

Procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Constanța, la data de 15.01.2019, au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța, într-o cauză vizând săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că o persoană de sex masculin, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Constanța a pus în vânzare diferite cantități de droguri de risc, respectiv cannabis, pe care îl producea într-un apartament situat în cartierul Tomis III. Cu ocazia percheziției domiciliare a fost identificată o cultură indoor de cannabis, ajunsă la maturitate, formată din 27 plante, cântărind circa 5 kg masă vegetală verde. Tot cu această ocazie au mai fost identificate și indisponibilizate: un cântar electronic de precizie, câteva sute de pliculețe autosigilante neutilizate, mai multe zeci de muguri de cannabis în diferite stadii de uscare, o instalație automatizată de iluminat și una de ventilat, precum și îngrășăminte necesare dezvoltării plantelor avute în cultură.

La data de 15.01.2018 procurorii DIICOT- Serviciul teritorial Constanța au dispus reținerea inculpatului pentru o perioada de 24 de ore, în cursul zilei de astăzi urmând sa fie prezentat Tribunalului Constanta cu propunere de arestare preventivă pentru o perioada de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo politia Constanta dupa cati ati prins unu dupa altul se pare ca iati convins sa se toarne
0
0
di 5 kg de masa verde - 1 kg e de muguri. si peste 10 ani zic ca au iesit la distrugere..2 kg per total -tototot...rad si curcile lui bunicamea..
1
0
CT 87 VIJ pasat negru in vinde k o x Coca verde
5
0
In Mangalia in zona garii si pe bulevardul 1Decembrie se vand droguri la liber iar politia doarme .
4
0
sifonati-va intre voi acuma , care pe unde mai vinde . marcel e la cusca bosule , pentru conducere fara permis .... ca interlopii
2
0
cat de prost sa fii sa faci o afacere ca aceasta si sa stie altul ,in aldoilea rand prostul sa dat de gol cand praduia marfa venea numai din zona cu apartamentul probabil ca au fost montate camere pe scara sa vada unde se duce,nu va duce capul de loc ,doar stie toata lumea ca la telefon se spune peste ,si acum dati va in gat ca abia asteapta baietii
2
0
E mai mult spatiu verde acolo decat in toata Constanta
14
1
marcel raducan si faruk mutalap l-au sifonat cum l-a sifonat si pe antonio din p6
4
0
Bagi jeguri d astea in casa, te-au nenorocit
1
2
Hotarativa la ce data pana la urma La data de 15.01.2018
2
0
Dar drogurile din farmacii nu sunt cu risc inalt dei mbolnavire
5
0
A muncit mosu 10 ani la portocale sau la porci pe Spania si acum i a venit ideea sa fie si el interlop
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218