6.4° Constanța Joi, 8 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6206
6.4° Constanța Joi, 8 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6206

Mascații au dat năvală peste traficanții de canabis din Constanța! Mai mulți tineri au fost arestați!

Replica API 6 aprilie 2017 1351

Descinderi în forță la malul mării! Mai mulți indivizi s-au trezit cu mascații peste ei, fiind suspectați de trafic de droguri. Este vorba despre Teodor Antoniu Stoenciu, Onasis Suliman, Ion Dumitru Cîcă, Petru Remus Sterpu, Răzvan Andrei Zaharia, Daniel Cristian Ştiuliuc şi Dragoş Ifrim, care au fost arestați pentru 30 de zile.

Procurorii DIICOT Constanţa, la data de 5 aprilie anul curent, au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Teodor Antoniu Stoenciu, Onasis Suliman, Ion Dumitru Cîcă, Petru Remus Sterpu, Răzvan Andrei Zaharia, Daniel Cristian Ştiuliuc şi Dragoş Ifrim, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în mod ilicit pentru consum propriu. În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu vara anului 2016 şi până în luna aprilie 2017, inculpaţii au comercializat droguri de risc (cannabis) mai multor consumatori de pe raza județului Constanța. La data de 04.04.2017 procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au efectuat un număr de 11 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, ocazie cu care au fost identificate 232 de grame cannabis, ţigarete cu cannabis, dispozitive de preparat, porționat și ambalare a dozelor de droguri, 3.665 de lei, precum și alte mijloace de probă de interes pentru cauză. Apoi, pe 5.04.2017 Tribunalul Constanţa a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile, în afară de Andrei Zaharia, care a fost pus sub control judiciar. Acesta stă la hotel Arion. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. "Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția", potrivit procurorilor DIICOT.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Au trecut 4 ani in pula mea stergeti articolul odata pisamas pe voi ne denigrati public
0
2
Unde anume siretului cu daciei?
0
0
Dak numai gasiti nimik va da cocaina renato fisu' lu' carolin
4
0
vreau sa fumez si eu ceva baietii ?
0
0
La navodari ce kkt faceti , sunt peste tot
0
0
Sa imi sugeti pula. Voi si politia voastra
1
0
luati ma la pucarie ca acasa nu am ce manca sunt lesinat. am ajuns sa ma fut in cur pentru un corn
2
0
Alex , ai foarte mare dreptate acel gogoasa chiar merita sa intre la puscarie , sta vis-a-vis de navrom si vindea pana in seara in care ia prins pe astia ! a zis la toti ca nu v-a mai vinde ceva timp !!!!! merita puscarie pe viata !! si numai zic ca sunt si alti vanzatori de etnobotanice pe la tomis doar ca nu se deplaseaza si clientul vine direct la ei !!!!!! NENOROCITII MERITA SA PUTREZEASCA IN PUSCARIE PENTRU CA PROSTESC TINERII SI II OMOARA CU ZILEE ! Sper sa citeasca cineva important din justitie acest mesaj !
3
2
Si eu de vanzare..vreau sa mai sifonez ceva !!
9
14
Gheorghiu Cristian Iulian , pe mn cind ma loati am si eu de vanzareee
5
5
gogoasa din poarta6 distruge vietile la copii cu etnobotanice de 2 ani acu sa cacat pe el a zis la toata lumea ca o luna numai vinde bagati l si pe cioroi la zdup!
6
0
Satanele astea faceau miting duminca.
7
4
Bekir iasar?
6
1
Hanu si George Bacalu vand droguri
13
4
La Cluburi cand ajungeti mai mascatilor ? ca ce se vinde de la bar pana la DJ numai prafuri.
10
1
Astia fac comert de mult cu droguri doar ca politia nu ii vefe
7
3
Alo ! Directia Operatiuni Speciale ,pai din 2016 in 2017 voi veniti sa ne scoateti ochii cu 232 g de canabis ?Eu sunt urat dar nu si prost !Halal de scoala pe care au absolvit-o procurorii DIICOT cu care va laudati ..
8
3
pe hotzii din primarie nu ii mai vede nimeni si cum fura si delapideaza fonduri europene .. prinde copii care fumeaza si vand putina iarba .. rusine !!
17
5
Droguri de risc.... risc sa-ti deschizi creieru
32
1

REPLICA

LOTO

6/49
362723143843
5/49
32410352725
joker
8194117188