REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° ConstanÈ›a Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° ConstanÈ›a Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

MASCAȚII au `VIZITAT` 3 CASE în VALU lui TRAIAN, după un FLAGRANT pe TRAFIC de DROGURI! Video

MASCAȚII au `VIZITAT` 3 CASE în VALU lui TRAIAN, după un FLAGRANT pe TRAFIC de DROGURI! Video

Replica API 22 octombrie 2021 | 00:00 4518

Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în municipiul Constanța și comuna Valu lui Traian, la locuințele a 3 bărbați. Un tânăr a fost arestat preventiv, fiind vorba de Matei Robert.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în cursul zilei de ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele a 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 29 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, muguri de cannabis, 2 cântare electronice de precizie și 2 telefoane mobile.

În aceeași cauză, polițiștii din cadrul B.C.C.O. Constanța au surprins în flagrant delict pe 2 dintre bărbați, în timp ce ar fi vândut cannabis și substanță cu efect psihoactiv.

Asupra celor doi au fost identificate și ridicate substanțele în cauză, un grinder și 3.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de unul dintre bărbați, de 29 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, iar în cursul zilei de vineri a fost prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Este vorba despre Matei Robert, care a fost arestat preventiv.

Video:

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
V-am zis ca scap?
0
0
sifoaaaneeeeee
1
0
matei asta nu a mai fost arestat tot pentru trafic??
1
0
pe vedeta aia de Sfanta Elefteria, din clipurile lu ala de pe YT, cand o perchezitie??
2
1
a fost sifoneala !!!!!!! chemi om sa cumperi marfa ca sa vinzi tu si il astepti cu mascatii in casa....oricum pregatirea 0 , daca nu existau astia sa ii constrangeti cu pedepse sau asa , nu prea prindeati voi dealeri...a fost flagrant facut de ala de la valu
2
4
Va baga Fantoti pe toti
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614