REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

MAŞINĂ ABANDONATĂ de 1 an de zile, în parcare la Beta. A DEVENIT CULCUŞUL BOSCHETARILOR

MAŞINĂ ABANDONATĂ de 1 an de zile, în parcare la Beta. A DEVENIT CULCUŞUL BOSCHETARILOR

Replica API 9 aprilie 2019 | 00:00 506

Focar de infecţie; se cere intervenţia autorităţilor!

Focar de infecţie; se cere intervenţia autorităţilor!

Click pe imagini!

O dată la câteva luni, Primăria Constanţa ne anunţă că Poliţia Locală demarează acţiuni de ridicare a autoturismelor abandonate pe domeniul public.

Potrivit legii nr. 42/2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, agenţii constatatori din aparatul propriu al consiliului local, împuterniciţi de primar, precum şi agenţii aparţinând organelor de poliţie vor întocmi procese-verbale de constatare. În termen de 30 de zile de la întocmirea procesului-verbal de constatare organele de poliţie efectuează cercetări pentru identificarea proprietarului sau, după caz, a deţinătorului legal al vehiculului. Dacă în termen de 30 de zile de la data anunţului proprietarul sau deţinătorul legal nu se prezintă în vederea ridicării vehiculului, acesta trece de drept în proprietatea unităţii administrativ-teritoriale din raza căreia a fost ridicat, liber de orice sarcini, prin dispoziţie a primarului, şi urmează să fie valorificat prin vânzare, în condiţiile legii, sau predat unei unităţi de colectare şi valorificare a deşeurilor, în funcţie de starea vehiculului.

Odată clarificată procedura de ridicare a maşinilor, interesant este că Poliţia Locală nu are deloc ochi pentru ceea ce se petrece în centrul oraşului, mai exact în zona Colegiului Mircea, în parcarea de la Beta, acolo unde un Matiz zace distrus "de un an de zile", după cum ne-au sesizat constănţenii. "Este un adevărat focar de infecţie această maşină. Pe parcursul unui an a fost vadalizată, dar nu asta e problema - ci faptul că aici şi-au făcut adăpost boschetarii", a transmis un grup de constănţeni care solicită, pe acestă cale, mai multă implicare din partea autorităţilor locale.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cate amenzi de parcare fara sms au dat politistii locali?
2
0
E la marginea orasului cine trece pe acolo ,gradienii publici nu trec ...Aa stai ca e centru chipurile ...
2
0
A si aparut articol in Cuget Liber ca au si ridicat-o
1
0
si atat. Daca nu poate monetiza, ignora complet situatia si gata. Matiz-ul abandonat de la beta, boschetarul de la balada, pe astia nu-i poti scutura de bani, asa ca nu sunt in atentia localei.
7
2
credeam ca LIMUZINA asta este un symbol al orasului . daca era masina era saltata de mult
5
1
Multi frustati care ii fute grija de altii. Si-au terminat toate si acum se ocupa de ale altora.
0
10
alo, directorasilor, sefuti de departamente si consilieri cu grade, cand ne vom apuca si noi de treaba?
7
1
Multa mooie polutiei locale care-si bate joc de cetatenii cinstiti si se face ca nu vede gunoaiele locale!
5
3
interesant daca acea masina a primit amenzi pentru parcare in tot acest timp. ar fi util sa va interesati si sa ne spuneti si noua
9
0
Dorm si ei pe unde gasesc,daca in Henri Coanda nu au prins repartitie!
8
0
... daca il folosesc pe post de culcus, de ce mortii lor au spart luneta si distrus parbrizul???
8
1
Are parcarea platita prin sms pe 2 ani de zile , asta e motivul pentru care nu o ridica de acolo.Eu daca parchez si nu platesc o ridica imediat. Multumim gardienilor publici ai lui fagadau
12
0
Cazan esete capul tau,tii in el numai kkt fermentat,desteptule,prostul scolii.
7
1
Foarte interesant articolul, daca si cazanul asta este masina, nu vreau sa cred ca tu vezi tot ce are 4 roti si 1 volan ca este masina. Si te rog eu nu mai folosi cuvinte gen boschetar pt ca ei sunt oamenii strazii din cauza partidului! Dc nu le da adapost? Tu ai salariu pt mizeria asta?
6
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218