REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mașină abandonată de 3 luni, în parcarea subterană de la Vivo! Video

Mașină abandonată de 3 luni, în parcarea subterană de la Vivo! Video

A.F. 3 octombrie 2022 | 00:00 13913

Unii proprietari de autoturisme obişnuiesc să îşi abandoneze maşinile pe domeniul public, ocupând astfel un loc de parcare ce putea fi utilizat corespunzător, iar uneori chiar obturând vizibilitatea şoferilor fiind lăsate la colţ de stradă. Pe lângă aspectul inestetic pe care îl conferă oraşului şi ocuparea unui spaţiu ce putea fi util, acestea pot provoca adevărate tragedii rutiere. O mașină este abandonată de cel puțin 3 luni, în parcarea subterană de la Vivo. Autovehiculul a fost în tot acest timp vandalizat iar unele persoane au scris pe ea tot felul de mesaje.

Maşinile abandonate din parcările mall-urilor din oraş au creat mereu o problemă atât clienţilor, cât şi administratorilor.

Un astfel de caz îl întâlnim și în Vivo, acolo unde un autoturism zace de o bună perioadă de timp, fără ca nimănui să-i pese de el.

Mașina cu numărul de înmatriculare CT 13 LJH nu a fost ridicată, până în prezent, de nimeni și nu se cunoaște proprietarul.

În acest context, proprietarii mall-urilor sunt nevoiţi să ia legătura cu posesorul autoturismului şi să rezolve pe cale amiabilă problema sau, într-un ultim pas, să recurgă la judecată.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In comuna Costinești pe strada Tineretului,Nr 110B, judetul Constanta se află două autovehicule abandonate din luna iulie.Unul dintre ele este avariat probabil în urma unui accident.Am făcut sesizare atât la politia Costică cât și la primărie . Rezultatul fiind tergiversare, incompetenta ...aruncând pisica de la o instituție la alta . Politia spune că-i domeniul public și aparține primăriei,iar primarul spune că nu este treaba lui și că poliția trebuie să rezolve situația.Sa tragem concluzia că incompetența este de vina.
2
1
serviti.va cu roti,piese din ea.e abandonata!
2
0
Si ce va dati de ceasul mortii? Chemati firma de tractare s-o duca la topit!
7
0
probabil furata.Verificvati Vinul,este in parbriz.Luata si dusa la cimitir,oricum este o rabla poluanta de cocalar.Pariu ca n-are itp,asigurare?Verificati asigurarea online.
9
2
Parcarea e proprietate privata, numai ca e deschisa publicului. Daca mall-ul are afisate la vedere si clar conditiile de utilizare inclusiv termenul, in prima faza ar trebui sa se adreseze sectiei de politie, pentru identificarea detinatorului si sa ii puna in vedere sa si-l ia de acolo.
6
1
Cum nu stie nimeni a cui este este insegistrata la politie
13
0
mașina a fost ciordita de mine garda era pe urmele mele și am abandonat o
6
3
E a unui navigator din Tomis Nord. O sa ii transmit sa vina cineva sa o ia. Nu va mai atingeti de ea. cred c ciutanii aia care beau beri in Vivo au zgariato
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367