REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Maşină de Poliţie, implicată într-un accident rutier la Hârşova

Maşină de Poliţie, implicată într-un accident rutier la Hârşova

Replica API 9 ianuarie 2016 | 13:27 449

Un accident rutier s-a petrecut în seara de sâmbătă, 9 ianuarie, la Hârşova. În impact au fost implicate două autoturisme, unul aparţinând Poliţiei, trei persoane ajungând la spital.

Din câte se pare, poliţistul de la volanul autospecialei ar fi încercat să efectueze un viraj, moment în care a fost acroşat de un alt vehicul. În urma coliziunii, acesta s-a ales cu răni minore, pe când două persoane din celălalt autoturism au suferit răni mai grave.

La faţa locului au ajuns cadrele medicale, care au transportat victimele la spital. Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a desfăşurat evenimentul şi cine este vinovat.

Update

Potrivit polițiștilor rutieri, două mașini, una dintre acestea fiind o mașină de Poliție, s-au lovit frontal, sâmbătă 9 ianuarie, ora 20:45 în localitatea Hârșova. Mașina de poliție venea pe strada Plantelor și ajungând în dreptul unui magazin Mini Market a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto și a unei pasagere din mașina civilă. „Momentan nu putem stabili care dintre cele două mașini a pătruns pe contrasens, dar în urma măsurătorilor, expertizelor, martorilor, camerelor de luat vedere, se va stabili cu exactitate.” au declarat reprezentanții Poliției Rutiere.

Pasagera din mașina civilă, o tânără de 20 de ani a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, ea prezentând o comoție cerebrală. Conducătorul auto al autoturismului civil, un tânăr de 21 de ani a fost și el transportal la Spitalul din Constanța, acesta prezentând politraumatisme minore. Celălalt conducător auto a rămas pentru investigații la spitalul din Hârșova. „Bărbatul prezenta o politraumă minoră, care nu îi punea viața în pericol, iar domnișoara era într-o stare de somnolență și a venit deja cu diagnosticul pus de la Spitalul Hârșova, diagnosticul fiind cel de comoție cerebrală, traumatism cranian. Aceasta a fost trimisă pentru investigații” a declarat purtătorul de cuvând al Serviciului de Ambulanță Constanța, Claudia Tatarici.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369