REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mașină DISTRUSĂ la Corbu, după ce a căzut un copac pe ea! Este căutat făptașul

Mașină DISTRUSĂ la Corbu, după ce a căzut un copac pe ea! Este căutat făptașul

Replica API 13 ianuarie 2017 | 00:57 550

Anchetă la Corbu! Oamenii legii din localitate au declanșat cercetările în cazul unui bărbat care a ajuns la spital după ce un copac a căzut pe mașina lui. Însă, se pare nu a fost o întâmplare, ci acel pom ar fi fost tăiat de un bărbat care nu s-a asigurat înainte de a trece la treabă. Oamenii legii au declanșat o anchetă.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Corbu, la data de 13.01.2017, ora 12.30, au fost sesizați, printr-un apel 112, că pe o arteră de circulație din apropierea localității Corbu, județul Constanța, un autoturism ar fi fost avariat de un copac căzut pe marginea drumului. Mai exact, acesta se deplasa cu mașina marca Opel Corsa pe strada Năvodari, la ieșire din Corbu, atunci când s-a trezit că un copac a căzut pe plafonul vehiculului. Șoferul s-a speriat, a tras de volan și a pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă și oprindu-se în mormanul de zăpadă. În urma impactului, șoferul s-a lovit cu capul de bord. A fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, dar nu a avut nevoie de internare. Potrivit localnicilor, copacul trebuia tăiat de multă vreme, fiind foarte înclinat și uscat, însă autoritățile nu s-au mobilizat în acest sens. Astfel, se bănuiește că un locuitor din Corbu ar fi trecut la treabă, dar nu a asigurat zona înainte. Politiștii constănțeni au deschis o anchetă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale. Potrivit informațiilor noastre, deja există un cerc de suspecți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu nu doarme.
0
0
Ori esti prosti ori esti fraier?
0
0
Din cele intamplate azi am fost cu tatal meu la spital si la urgenta a venit un tanar care cazuse un copac pe Masina sa in timp ce se deplasa spre Navodari baiatul la bagat in operatie ca avea fisura de menisc si clavicula rupta asa ca nul cunosc dar era destul de afectat Gica Panait este numele meu
0
1
Pai Opel Corsa e masina? Asa ii trebuie. Si sa treaca pe la primarie sa se inscrie in PNL!
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614