REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Mașină DISTRUSĂ la o spălătorie din Constanța?

Mașină DISTRUSĂ la o spălătorie din Constanța?

Replica API 21 aprilie 2018 | 00:23 3760

sursa foto: get1free.com

O constănțeancă susține că autoturismul i-a fost distrus în cadrul spălătoriei auto din parcarea subterană a centrului comercial Vivo. Aceasta a relatat că și-a găsit mașina ”ciuruită”, ca și cum ar fi fost spălată cu apă și nisip. A mers la Poliție și a relatat cele petrecute, dar ulterior a ales să nu depună plângere.

”Am avut un incident la o spălătorie, în Constanța, și nu știu unde să cer un sfat. Am dus mașina la spălătorie iar în urma acestei acțiuni am observat o multidudine de ciobituri pe parbriz, practic este plin, parcă a fost pictat, farurile la fel, ciobite, zgâriate și nu mai au luciu, plus pe toată suprafață mașinii zgârieturi fine. Cei de la spălătorie neagă totul și spun că ciobiturile sunt de la pietricelele de pe asfalt. Acest lucru nu este posibil deoarece parbrizul era oglindă, plus că, dacă prin absurd spunem că ar fi cum au spus ei atunci ar fi fost, 1,2,10, 20 ciobituri dar nu sute. A mai pățit cineva așa, există o rezolvare sau trebuie să-mi scutur buzunarele pentru reparații?”, a relatat femeia pe facebook, pe grupul Info Trafic Constanța. Tot ea a precizat că nefericitul eveniment s-a perecut la spălătoria din parcarea subterană a centrului comercial Vivo.

Contactată de reporterii cotidianului ”Replica”, constănțeanca a precizat că a mers înapoi pentru a vorbi cu reprezentanții societății, dar aceștia i-au spus că ea nu are cum să demonstreze și că o vor da în judecată dacă va merge la Poliție. ”Nu am vrut să se ajungă aici. Am vrut să vorbim omenește, să mi se explice de ce nu ar fi posibil să fie de la ei”, a spus femeia.

De asemenea, precizăm și faptul că angajații spălătoriei au confirmat că au spălat respectivul autoturism, urmând să ofere un punct de vedere în speța de față.

Potrivit informațiilor noastre, polițiștii din cadrul Secției 2 vor face verificări în cauză, urmând a se întocmi un dosar penal pentru distrugere, după ce partea vătămată va depune sesizare scrisă.

Update: Se pare că femeia a ales să nu mai depună plângere!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mie, astia de la Vivo mi-au rupt cotiera si au zis ca asa era. Au si aruncat piesa care s-a rupt. 1000 ron e cotiera pe origunal si domn patron, tatuatul ala cu impresii de interlop, sarea la batatie.
3
1
la fosta spalatoria fitze de pe dobrila eugeniu, mi-au spalat gainatul de pasari cu plasa de pescuit. s-a dus dreac luciul in vreo 3-4 locuri pe capota. niste prosti! n-am mai calcat pe acolo nici eu si nici prietenii mei de atunci.
5
0
daca n-ai avut probleme,inseamna ca dai spaga...sau...esti stimata si...apreciata...si toti stau DREPTI...in fata ta..ATENTIE...VINE DNA.CRINA...SPALTI MASINA....REPEDE...ca este vai de voi...
5
1
Daca nu dai spaga asa meriti. La noi la Mangalia i-am dat lu unu cu apa tare si acid de baterie ca se dadea mare vorbea de sus zicea baietica ia treci incoace si asa mai departe. La altul i am pus niste cacat in aripa din spate in portbagaj i am facut un ecler ca mancasem oua si l am postat acolo. Altul a lasat masina pestye noapte sa o facem luna si am frecat o bagaboanda in ea si am stropit pe canapea am sters si mana de malahie pe tapiterie. Asa le trebuie.
5
6
Eu imi spal masina in Inel 2 la spalatoria pinguin dupa actualul RAR angajatii sunt oameni in toata firea si ii stiu de cel putin 4 ani nu am fost niciodata dezamagit ....
5
7
OMV - 15 LEI- 10min si o faci singur cum iti place
8
3
La spalatoria VIVO am ramas fara VIAGRA, mentionez ca mi-a fost furata din torpedou!
6
1
Tot de cacat sunt si cei de la Macul Rosu. Sau cred ca sunt pe primul loc la batut joc de client. In frunte cu baiatul patronilor. Un lache care nu a reusit sa traisca in Germania si a venit la firma lui tac'su .
11
0
sunt sigur ca sunt niste ciori ordinare dar ce puteau oare sa ii faca la parbriz?
8
0
Nu va mai spalari masinile la ciori
17
0
Subscriu ce a zis Nea Costel o spalatorie plina de ciori axiati dupa spaga
10
1
Du te la opc
13
1
O spalatorie de kkt, unde si daca dai bacsis tot iti da buleala. Geamurile le lasa pline de zoaie, jantele sau capacele le lasa pline de noroi, o spalatorie de kkt, cu angajati de kkt, ciori.
18
2
de ce mergeti la spalatoria mall-ului vivo cand sunt atatea spalatorii in constanta. dupa ce ca au niste scoruri de te urci pe pereti va mai bulesc si masinile. va meritati soarta
18
3
Sunt spalatorii unde poti sa o speli singur. Cu mana ta, cu carpa ta. Faci putina miscare, iesi si mai ieftin, daca o zgarii nu mai dai vina pe nimeni. La omv, la rompetrol. La petrom tio spala angajatii. Mai e una dar nu zic sa nu se aglomereze mai mult.
9
5
la aceste spalatorii sunt angajati cei mai prapaditi oameni...nu stiu nici sa se stearga la cur...munca n-au avut niciodata, si au gasit o scapare...la spalotoriile auto....si mai nou,daca n-ai dat spaga,data viitoare iti spala caroseria cu nisip...ca sa te saturi sa mai vii pe la spalatorie..acesta este purul adevar...
25
3
Incercati Spalatoria Batman Car Wash de pe Bratianu , foloseste spuma cea mai scumpa de pe piata Fucsia Roze - singura spuma cu certificat care nu ataca cromurile si lacul vopselei !! Nu este o reclama dar raportul calitate-pret este de 5 stele ! In plus toate spalatoriile aflate la subsol sunt intunecate si nu vor iesi niciodata ok !
14
12
Stai linistit, a primit "despagubiri" serioase daca a ales sa nu depuna plangere
17
6
In ultima vreme toate spalatoriile din constanta au devenit niste gunoaie, spuma de rahat ceara e apa chioara carpele sunt limitate... Isi bat joc in ultimul hal si o gramada de bani si servicii proaste.
16
2
cei de la spalatoria vivo au bulit si masina sotiei mele acum 2 ani cred ca atunci cand au parcat-o , iar cand m-am intors nu au recunoscut cu toate ca au si camere de luat vederi..,super bulangi, pe langa asta folosesc si substante foarte corozive care strica ornamentele aveti grija!!!!!!!!
18
1
Platiti despagubiri femeii.nu e normal sa se intample asa ceva la o spalatorie.femeia are perfecta dreptate
23
1
Plangere pt distrugere si solicitare daune in civil
17
1
Mie la spalatoria de la Vivo mi-a disparut de 2 ori antena. Si am dat si bacsis la nesatuii aia.
17
1
Pt cel care a zis sa ne spalam masinile singuri...lucrez 8 ore pe zi,am 2 copii, un sot si plus treburi gospodaresti. Cand sa stau sa imi spal singura masina? In plus stau la bloc la etajul 3. Cum as putea sa car apa necesara? Iar daca as spala'o in fata scarii adica pe un bulevard intens circulat mi'ar sarii toti in cap. Atata timp cat platesc pt serviciile unei spalatorii e normal sa imi doresc sa o iau curata si in stare buna. Pana acum nu am avut incidente de genul si sper nici sa nu am.
23
2
Masina este cumparata de doua luni, nu ar avea de ce sa isi doreasca sa o vopseasca.
22
2
Sunt un fan al acestei spalatorii...nu cred asa ceva...de acolo iei masina ca si noua. Baietii sunt super ok. Nu am avut niciun fel de problema si spal acolo saptamanal masina.
2
39
Sau spalatoria are camere . Verificati le si veti vedea daca femeia vrea sa isi vopseasca masina gratis sau spalatoria face mangle
18
16
Sa fie si de la asa-zisul nisip saharian...au fost vreo 3 reprize
14
11
Spalati masini singuri nu va mai duceti la spalatorii.OMV, ROMPETROL etc sunt spalatorii cu fise.
27
15

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920