REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

MAȘINĂ RĂSTURNATĂ la Scoica Land: șoferul a evitat niște femei care măturau șoseaua

MAȘINĂ RĂSTURNATĂ la Scoica Land: șoferul a evitat niște femei care măturau șoseaua

Replica API 25 aprilie 2018 | 00:40 749

Surse foto: InfoTrafic Năvodari, Info Trafic jud. Constanța

Accident rutier în zona Scoica Land, marţi, 24 aprilie! Un autoturism s-a răsturnat pe drumul care leagă orașul Constanța cu orașul Năvodari, în zona restaurantului menționat. Șoferul de pe autoturism era începător, spun martorii care au observat semnele din geam. Șoferul a evitat niște angajate de la firma de salubrizare care măturau în zonă, intrând în coliziune cu parapetul median de pe drum.

Șoferul a ieșit singur din vehicul. Nu au fost înregistrate victime. Prin urmare, nu a existat nici intervenţia Poliţiei sau a Ambulanţei.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai ceva cu neamul lui Posa???Cum poti sa doresti moartea cuiva. Sa iti fie rusine domnule hugo. Mai bine veziti de treaba ta ca puteai sa fii si tu sau oricine din familia ta in locul lui. De fapt invidiosii vorbesc. Un om la locul lui si-ar fi vazut de treaba lui si ar fi zis doamne fereste.
7
0
Si eu prefer sa mori tu si toata familia ta!! Decat sa moara Posa
9
0
Tot prefer sa.l vad mort pe posa, cel mai jegos copil inocent de la liceu Emil palade fostu sanitar, ia note prin frauda Parinti prosti ca lasa un dement cu masina
2
8
Nu iti doresc raul, dar imagineaza-ti ca iti sar din senin 2 persoane in fata pe mijlocul benzii. Masina fiind de categoria B1, moped, nu are ABS sau alte functii care m-ar fi putut ajuta. Am incercat sa le evit, nu am avut ce sa fac.
8
1
Nu s-a facut niciun raliu, baiatul este in totalitate nevinovat, asa spun martorii! Tigancile alea needucate, pur si simplu, i-au sarit in fata! Aruncati cu pietre in cine nu trebuie!
10
1
Halal sofer!!!! Preventie si anticipare sunt doi termeni care nu-l caracterizeaza!Si inca ceva: incepatorii nu ar trebui sa conduca singuri macar 6 luni!
5
10
Domnule bou Florin, daca iti matura hartia pe care o arunci tu pe geamul masinii, iar nu este bine ? Drumul iar nu iti convine? Cand era poteca de 2 benzi, intunecat ca dracu si avea stanga - dreapta numai boscheti, fara trotuar - iti convenea ?? Atat de prost esti... problema reala este ca de cand s-a facut drumul fac raliuri pe acolo! Banda 1 a inceput sa fie afectata de cifele si masinile de mare tonaj care trec de asemenea intr-o veselie pe banda 1.
3
9
Si ma-ta sa stea pe mijlocul strazii in plina zi sa faca curatenie printre atatea masini!!!
9
0
cand unii au tehnologie de tot felul de curatat strazi, etc, noi...asa drum, asa tehnologie
12
3
Sa faca ma-ta curatenie noaptea in zona aia fara lumina !
4
13
Ma intreb ce cautau in miezul zilei im mijlocul strazii ? Si eu abia am reusit sa evit o femeie care matura pe mijlocul drumului pe a doua banda, pe prima fiind alt autovehicul cate circula. Ar trebui sa se faca noaptea sau dimineata devreme cand traficul este redus, ori strazile sa fie curatate de utilaje speciale
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102