REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Maşină răsturnată pe Ferdinand! Polițiștii: este regretabil că șoferii sunt influențați de rutină...

Maşină răsturnată pe Ferdinand! Polițiștii: este regretabil că șoferii sunt influențați de rutină...

Replica API 10 aprilie 2020 | 18:58 4137

Cadrele medicale din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitate vineri, 10 aprilie a.c., să intervină pentru a oferi îngrijiri medicale unei persoane care s-a răsturnat cu mașina după impactul cu un alt autoturism în zona Miga.

Update: O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital, potrivit reprezentanților ISU Dobrogea.

Update 2: Un șofer a cobdus un autoturism pe bulevardul Tomis și, ajungând la intersecție cu bulevardul Ferdinand, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care nu a respectat semnificația indicatorului Oprire. În urma impactului, autovehiculul care nu a respectat semnificația indicatorului s-a răsturnat.

Ce spun oamenii legii despre semafoare:

În contextul actual, în urma unei analize prealabile, pe fondul scăderii valorilor de trafic generat de măsurile dispuse la nivel național pentru prevenirea răspândirii infecției cu COVID-19, Poliția Rutieră Constanța a solicitat Primăriei municipiului Constanța întreruperea funcționării semafoarelor electrice instalate în intersecțiile din municipiul Constanța.

Facem un apel către participanții la trafic, conducători de vehicule, să respecte regulile de circulație în intersecțiile în care instalația de semaforizare nu funcțonează.

Conducătorii auto trebuie să respecte semnificația indicatoarelor de reglementare a priorității (drum cu prioritate, oprire sau cedează trecerea).

Mai mult, șoferul care efectuează viraj la stânga trebuie să acorde prioritate de trecere vehiculelor care circulă din sens opus.

Este regretabil faptul că o parte dintre conducătorii de vehicule sunt influențați de rutina zilnică în timpul deplasării și astfel sunt în dificultate atunci când în traficul rutier intervin schimbări. Îi rugăm pe această cale să circule cu o viteză redusă și cu o atenție sporită.

În ceea ce privește siguranța rutieră, de la momentul întreruperii funcționării semafoarelor electrice și până în prezent, în municipiul Constanța nu a fost înregistrat un risc rutier crescut.

De altfel, în această perioadă s-au înregistrat accidente soldate doar cu pagube materiale, în intersecțiile unde semafoarele nu funcționează, însă numărul acestora este inferior celui privind accidentele rutiere produse anterior, pe fondul nerespectării culorii semaforului electric.

D.B., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba gasesti. in jud.PH si TL !
8
0
Politia constata ca soferii nu stiu sa conduca... Pai atunci de ce le-a dat permis in the first place.
11
0
Unii nu se dezic de prostia umana si emana ineptii prin toti porii. Plecand de la premiza ca unii se pocnesc datorita neatentiei, incep toti idiotii sa-si dea cu presupusul ca aia sunt prosti, ailalti sunt ciobani, ailalti sunt analfabeti... dovediti ca prostia umana nu are limite...
2
4
Desfiintati locali, sa treaca la pregatirea lor de ciobani,vacari,,,,,,,!Niste analfabeti cu 8 clase,la Cernavoda fac liceul la seral la fara frecventa,Manu stie!
10
4
Ba dobitocilor e de vina primarul ca nu stiti sa conduceti ? In primul rand politia rutiera a cerut primariei sa fie oprite, doar nu credeti ca primarul se ocupa de traficul rutier fu-tu-va neamu in gura de handicapati
7
13
zilnic, in Constanta, singurul oras din Romania in care premarele idiot pizdist a oprit semafoarele, au loc cateva accidente zilnic in intersectiile marilor bulevarde! La intersectia lui Ferdinand cu 1 Decembrie 1918, azi la pranz 3 masini implicate intr-un accident. Eveniment care din ordinul psd de a opri semafoarele, se repeta la fiecare 2-3 zile! Facem concurenta comunei Videle la livrat pizdei prosti! Se aude la premarie, alo, fecalau?
12
5
Soferi mai prosti ca-n Constanta nici ca mai gasesti.
7
11
Cei care respecta semnele de circulatie ... agatate in diverse locuri ... ascunse ... dupa ce opresc sau reduc viteza, pana la limita evitarii oricarui pericol, se roaga si se inchina sa nu-l prinda in intersectie vreun "bivol" care zboara cu masina pe principiu sunt pe drum cu prioritate
4
0
Ce trafic redus?! Este haos! Dati drumul semafoarelor! O prostie mai mare nu cred ca puteti vedea...
17
6
E drept ca unii soferi sunt niste imbecili notorii dar si cel care a decis oprirea semafoarelor este un cretin fara pereche!
14
6
Pt marius 1732, noi spunem, voi spuneti, ei spun.... Pt agaricii flaushati cu carnet kre fac accidente si dau vina p intermitent, spun atat, respectati semnificatia semnelor de circulatie, dak ati luat sala... Titi Aur zice de 20 d ani conducere preventiva, conduc si traiesc la fel, nu ma cobor la nivelul prostilor, lasa-i in fata, respect pt mine si viata alor mei
5
6
ca niste imbecili au oprit semafoarele fara rost
22
9
Sobaru e un incompetent, un neputincios dpdv intelectual si nu numai.
14
6
Adica cum plm s-au facut numai accidente usoare?!ce plm vreti sa moara lumea?sint catastrofe de soferi si soferite care nu stiu ce sa faca daca nu merge semaforul!dati in plm drul la semafoare si terminati dracului cu controale declaratiilor!nu ajunge ca sintem vai de pl noastra?!
17
6
prima data au scos cronometrele apoi au oprit semafoarele.idei ciudate aplicate impotriva celor care le platesc salariile de nababi.oras plin de manelisti kokalari si spirit de turma.
18
4
Pot sa ne explice handicapatii din politie si primarie la ce foloseste lasarea semafoarelor pe galben intermitent in perioada starii de urgenta? Ca noua ne scapa...
21
5
pentru toti soferii pulii. Daca nu stiti ca conduceti, stati in pula.mea in casa sau muriti de.covid. muie
12
16
REporniti semafoarele !!!
22
11
Pariu ca intr-o saptamana se va instala cel putin un sens giratoriu nou? Nu zic unde, ghiciti voi
5
9
iata ca virusul asta afecteaza si creierul , chiar daca este f f mic... altfel nu-mi explic de ce omul freza de ginere mort , filfizonul ala cu nevasta angajata la primarie sobaru si bineinteles subdezvoltatul mintal babu , continua sa mentina semafoarele pe lumina galbena intermitenta... cred ca vreunul din ei are service auto , sau cel putin actiuni la un magazin de piese sau atelier de reparatii...!?!
27
6
Se circula cu viteza, chiar in intersectii. Chiar daca esti pe drum cu prioritate trebuie sa conduci preventiv. Nu ati vazut SUV rasturnat de Matiz?
12
3
Soferita care a intrat in intersectie cu viteza, desi avea cedeaza trecerea era Toantanella, fiica duoamnei Parascheva Barbu, care detine mag Grand. In ciuda semnelir de circulatie, fiica patroanei avea prioritate, pt ca mergea la pct de lucru si pt ca e membea pzd ista !
16
4
dragi cetateni romani pentru prostie inca nu s-a descoperit vaccin dar specialistii nostri lucreaza la asta pana atunci prostii sa se izoleze sa stea in casa
15
2
Acum ce m-ai spune-ti???? Tot prostan cu opel??
4
8
Pentru prima data in istoria MASS media la o stire au semnat doi jurnalisti Ha!
8
4
A calcat pe coronavirus si s-a rasturnat
11
2
Fagadau da fmm, drumu la semafoare !
24
10
stai acasa !
8
6
Mai prosti soferi ca-n Constanta nici ca gasesti.
16
8
SITUATIE FOARTE PERICULOASA PENTRU OMUL CORECT CARE A LUAT CARNETUL PE BUNE SI STIE SA CONDUCA ... SA RESPECTE SEMNELE ... NE PUNETI VIATA IN PERICOL .... E PLIN DE TALPA LUNGA CARE NU STIM CU AU LUAT CARNETUL SI DACA NU FUNCTIONEAZA SEMAFOARELE ... CE SI CUM !!! DA-TI DRUMUL NAIBII LA SEMAFOARE ... CA ORICUM TRAFICUL ZICI CA E IN ZI DE CONCEDIU ... AGLOMERAT ... II DOARE PE TOTI DE ORDONANTE MILITARE SE PARE !!!
33
3
se loves, de la tembelism!
13
11
Da porniti dracu semafoarele alea ba retardatilor! Trebuie sa si moara oameni ca sa sesizati cat de imbecili sunteti?! Porniti semafoarele cretinilor!
34
11
hai taranii,hai agricultorii analfabeti tigani care si.au cumparat carnetele.La nai multi in pomi,cu hurta in sus!
15
6
Nu stia ce interpreteze galbenul intermitent!Lasati semafoarele asa cum erau!
27
5
Luati-i permisul. Asta nu cunoaste regulile de circulatie. A luat permisul printr-un mod neortodox.
22
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614