REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Mașina Vicăi Blochina, lovită de o basculantă: „S-a urcat pe mine efectiv“

Mașina Vicăi Blochina, lovită de o basculantă: „S-a urcat pe mine efectiv“

Replica API 6 decembrie 2021 | 14:34 774

Vica Blochina a trăit momente de coșmar! Bolidul vedetei a fost grav avariat în urma unui accident de circulație ce a avut loc în Capitală. Șoferul neatent al unei basculante aproape că a încălecat bolidul de fițe al blondinei.

Vica Blochina

Vica Blochina (46 de ani) a avut parte de un accident în trafic chiar la primele ore ale dimineții de vineri. Mașina de fițe a vedetei a fost acroșată în trafic de către șoferul unei basculante, care era neatent la volan din cauza că ar fi purtat conversații la telefon. Șoferul neatent i-a avariat grav autoturismul vedetei, în timp ce a trecut pe lângă ea. Furioasă, Vica Blochina a postat imediat pe Instagram un filmuleț edificator cu pagubele pe care i le-a produs șoferul autobasculantei, bolidului său. “Când ești șef de basculantă și vorbești la telefon în timp ce conduci…”, a scris Vica Blochina, supărată, pe contul ei de Instagram. Până la urmă, vedeta s-a mai calmat și a ajuns la o amiabilă cu șoferul camionului. “Vorbea la telefon unul pe basculantă și a intrat în mine. Nu am văzut, s-a urcat pe mine efectiv. Mi-a făcut mașina praf. Amiabilă am făcut!”, a declarat blonda, imediat după incidentul din trafic, scrie Cancan, citat de click.ro.

foto: Instagram

Vica Blochina nu e la primul accident

Vica Blochina a mai fost victima unui alt accident de circulație în luna martie a acestui an. Atunci vedeta a ajuns și la spital, după ce a intrat într-o mașină cu bolidul ei de lux. Vica Blochina se afla la volanul mașinii sale iar, la un moment dat, vedetei i s-a făcut brusc rău și a leșinat. „Mi s-a făcut foarte rău, nu mai vedeam în fața ochilor. Și am tras pe dreapta. Am intrat în altă mașină. Am leșinat practic la volan. Și am rupt oglinda. Mașina este lovită”, a declarat atunci blonda, în exclusivitate, pentru Click! Oamenii legii și o ambulanță s-au deplasat imediat la fața locului, iar vedeta a fost transportată de urgență la spital. Vica Blochina era amețită și i s-au acordat imediat îngrijiri medicale. Vedetei i s-au făcut atunci mai multe investigații medicale și i-a fost bandajat întreg piciorul. Mașina vedetei a fost și atunci grav avariată și a necesitat reparații.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ca nu te-a si fffuutttuut .
3
0
Se mai urca pe distrusa asta
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218