REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mașini de spălat ieftine, dar bune? Da, dacă știi cum să le cauți!

Mașini de spălat ieftine, dar bune? Da, dacă știi cum să le cauți!

Replica API 30 ianuarie 2019 | 00:05 788

Mirajul unui lucru ieftin și aparent bun este la tot pasul. Programele de teleshopping, reclamele agresive care anunță o tehnologie revoluționară, dar accesibilă pentru toată lumea sau anunțuri second-hand prea frumoase ca să pară adevărate, toate au menirea de a te convinge fără să iei în considerare ceea ce este evident: calitatea și buna funcționare a produsului mult dorit. Niciun produs nu scapă de prețurile aproape incredibil de crezut. Din fericire, există moduri prin care poți găsi exemple de „și bun, și ieftin”.

Dacă ești în căutarea unei noi mașini de spălat, în special a unei mașini de spălat ieftine, nu trebuie să pici în capcana de a crede că aceasta va fi, inevitabil, și una care să nu fie performantă. Dacă te înarmezi cu răbdare și cu o serie de sfaturi de care este bine să ții cont în procesul de căutare, ai șanse foarte mari să găsești mașini de spălat ieftine, și bune! Probabil cele mai importante criterii pe care trebuie să le iei în considerare în acest proces sunt caracteristicile la care nu trebuie să fii dispus să renunți, chiar dacă economisești bani.

În primul rând, gândește-te la numărul de persoane care vor folosi viitoarea mașină de spălat pentru a-ți da seama de ce capacitate de încărcare trebuie să dispună electrocasnicul. Pentru două persoane, de exemplu, o mașină de spălat rufe cu o capacitate între 7 și 10 kilograme este foarte eficientă, în timp ce pentru familiile numeroase este nevoie de o mașină de spălat cu capacitate de peste 12 kilograme. Nu are rost să îți iei o mașină de spălat cu o încărcare mai mare decât trebuie.

Al doilea pas este să analizezi materialele din care sunt construite mașinile de spălat pe care le ai în vizor. Chiar dacă ești în căutarea unor mașini de spălat ieftine, nu este indicat să le alegi pe cele construite din plastic, pentru ca vor fi mult mai puțin rezistente în timp față de cele construite din oțel inoxidabil. Chiar dacă vrei să reduci din costuri, ia în calcul faptul că mașina de spălat este un electrocasnic pe care nu îl schimbi în fiecare lună și trebuie să te asiguri că aceasta dispune de elementele de bază pentru a funcționa optim pe termen lung.

Un alt sfat indicat de urmat dacă vrei să găsești mașini de spălat ieftine este să cauți modele care au încărcare verticală. Pe lângă faptul că sunt mai puțin costisitoare, vei observa că sunt și mai ușor de utilizat, întrucât nu mai trebuie să te apleci atunci când încarci sau descarci rufele din mașina de spălat.

În ceea ce privește programele de spălare ale mașinii, încearcă să optezi pentru modele care au disponibile programele de care ai nevoie. Chiar și unele mașini de spălat ieftine au câteva programe profesionale pe lângă cele trei cicluri automate, de bază.

Pe lângă aceste criterii, analizează cu atenție, bineînțeles, și bugetul maxim pe care ești dispus să îl aloci și cât de mult vei utiliza mașina de spălat în viitor. Spor la căutări!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ieftine dar sa nu le achizitionezi de la emag
2
0
article de 3 bani
10
0
cele mai mari preturi din romania,chiar si la resigilate preturile depasesc pe cele care sunt noi de ex altex,am cumparat de la emag doar fiindca nu am gasit ce cautam in alta parte si nu am un card sa cumpar de pe Amazon unde preturile sunt mai mici
7
0
In materie de branduri de masini de spalat vorbim de Miele si . ..altii
5
0
O masina de spalat Bosch de 2600 lei acu 5 ani. s-a stricat de curind, iar o Whirpool din '96 data la cei batrini functioneaza si acum...
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218