REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mașini parcate neregulamentar, RIDICATE de polițiștii locali!

Mașini parcate neregulamentar, RIDICATE de polițiștii locali!

Replica API 29 octombrie 2019 | 03:07 381

Sancțiuni și pentru alte fapte

Sancțiuni și pentru alte fapte

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au aplicat, în zilele de 26 și 27 octombrie, 135 de sancțiuni contravenționale în scopul asigurării și menținerii siguranței și fluenței traficului rutier pe raza municipiului Constanța. Valoarea totală a sancțiunilor a fost de 61.140 de lei.

Cele mai multe abateri au vizat oprirea și staționarea interzisă, precum și nerespectarea semnificației indicatorului rutier „acces interzis”. Totodată, au fost ridicate și transportate în parcul auto de pe strada Caraiman, 16 autovehicule staționate neregulamentar. Tot în acest weekend, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice au aplicat 174 de sancțiuni a căror valoare a fost de 7.060 de lei. Cele mai multe au vizat consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, apelarea la mila publicului, răscolirea în gunoi, aruncarea gunoiului pe domeniul public, plimbarea în spațiul public a unui câine periculos fără lesă și botniță, precum și desfășurarea activităților de picnic în alt loc decât în cele special amenajate. În zilele de sâmbătă și duminică, agenții au depistat în mijloacele de transport în comun 99 de persoane care circulau fără un titlu de călătorie valabil.

”Reamintim numerele de telefon la care cetățenii pot apela cu încredere pentru a semnala situații din sfera noastră de compentență instituțională-0241/484.205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp)”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Mangalia politia locala e activa numai in ziua de salariu in rest nu coboara din masina, daca vad o masina parcata aiurea dau semnal acustic si trec mai departe. Sa nu mai zic de masini parcare neregulamentar la piata veche, corsarul, scoala 3 si lic Callatis
0
0
De cand consiliul local adopta o hotarare pentru un bun proprietate particulara. Poti sa amendezi dar nu-mi ridici masina. Violare de bun proprietate particulara.
0
0
Politistii Locali sa invete sa dea avertisment mai intai nu amenzi din prima. Parca ar fi stat flamanziti si acum dezlegati leprele.
1
1
Bravo..ridicati toate masinile cocalarilor si nesimtitilor....rupe-ti la bani ca sa le mai iasa figurile din cap!
3
0
Foarte "harnici" asa zisii politisti locali,de fapt trintori.Masinile cocalarilor parcate pe interzis,vinzatorii de tigari,pe astia nu-i vede nimeni.pe unul care a parcat 5 minute sa-si ia o piine,repede tabara pe el.Muriti ba!
2
2
unde ati gasit atata spatiu verde? nu in constanta !
1
1
Este o Vrajeala se ridica dupa interes sau ici colo sa arate ca au activitate in rest Pol Locala este sluga lui Fagadau !
4
1
Aveti dreptate ! De aceea ridica toate masinile, chiar daca unele nu blocheaza nimic ! Ca sa faca bani ! 570 lei costa recuperarea masinii de pe Caraiman ! Jecmaneala mare ! Sunt firme cu platforme auto care aduc masini din Germania, Franta, Belgia cu 2000 lei, de la 3000 km departare, iar Politia Locala o ridica din centru si ia atatia bani ptr 3 km ! Daca nu platesti nu ti o da, iar daca ii dai in judecata, pana iti da justitia dreptate mergi pe jos si platesti si stationarea la parcul unde ti a dus o, pentru fiecare zi de stationare ! Ridicarea este abuziva daca masina nu blocheaza nimic !
4
7
E singura data din anul asta cind vad un politai ca-i intreaba de sanatate pe cei care parcheaza in fata trecerii de pietoni sau chiar in statia de autobuz din fata Pietii Abator. Singura! Daca ar veni mai des pe acolo si-a scoate bani de prima, nu gluma...
9
1
Cu salariile,mentenanta autovehiculelor,carburantul politiei locale primaria cheltuie mai mult decat incaseaza din amenzi.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614