REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MAȘINI RIDICATE de Poliția Locală de lângă stațiile RATC și trecerile de pietoni!

MAȘINI RIDICATE de Poliția Locală de lângă stațiile RATC și trecerile de pietoni!

Replica API 7 iunie 2019 | 00:00 208

Joi, 6 iunie a.c., polițiștii locali cu atribuții în domeniul fluenței și sigurantei rutiere pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au constatat, în limita competențelor conferite de lege, un număr de 94 de încălcări ale normelor de circulație rutieră, din care: 72 opririri neregulamentare, în conformitate cu prevederile art. 142, lit. a din O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 20 staționări neregulamentare, în conformitate cu prevederile art. 143, lit. a din O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, două ocupări ale unui loc de parcare marcat corespunzător pentru persoanelor cu dizabilități, în conformitate cu prevederile art.100, alin.1, lit.f din Legea 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

De asemenea, au fost identificate 17 autovehicule care îndeplineau condițiile legale pentru ridicare, din care 14 autoturisme au fost ridicate de pe domeniul public, iar pentru trei autovehicule, conducătorii auto s-au prezentat la autoturisme înainte de a se începe operațiunea de ridicare, fiind sancționați contravențional.

Din cele 14 autovehicule, 5 au fost ridicate din Zona Peninsulară.

Autovehiculele au fost depozitate într-un loc special amenajat de către administratorul drumului public și au fost restituite în aceeași zi un număr de 12 autoturisme deținătorilor legali după ce aceștia au achitat tarifele de ridicare, transport și depozitare prevăzute în H.C.L nr.399/2018- Regulamentul privind activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă de pe raza municipiului Constanța.

„Sancțiunile contravenționale și măsurile de ridicare a autoturismelor au fost aplicate în principal în proximitatea stațiilor destinate transportului public de persoane, treceri pentru pietoni, intersectii, instituții sanitare și de învățământ, locuri în care oprirea /staționarea este interzisă prin lege sau destinate persoanelor cu dizabilități sau din zona penisulară unde este necesară deținerea permisului de accces eliberat de autoritatea publică locală. Activități similare se vor derula în mod constant!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prin firme care jecmanesc oamenii muncitori si gospodari. lucrurile astea duc la mafie politica organizata. oare o caracatita nu era de ajuns
0
2
Politia locala sa verifice si intersectia I G Duca cu Sabinelor,sunt in permanenta masini parcate pe colt,acestea obturand accesul de pe strada Sabinelor unde este semnul stop.Frecvent au loc incidente dar nu am vazut niciodata vreo masina ridicata!
6
0
Daca erau bune si corecte masurile lui Fagadau se concretizau in rezultatul votului .Vede el la locale!
4
3
pui de lepre nu respecta legile.
4
0
Foarte bine , asa cum spunea si Dan , locuri de parcare sunt....dar lenea de a merge 100-200 m pe jos ai determina sa parcheze unde vor muschii lor de nesimtiti !
11
2
Singurul lucru bun facut de Fagadau. Cei carora nu le convine sunt chiar votantii lui, ignorantii Constantei. Meltenii si tarancutele. Oamenii normali respecta regulile si pe cei din jur, votantii lui, cei ce il injura acum, parcheaza pe locuri de handi, pe treceri, pe iarba, in statii ratc, etc. Ma gandesc serios sa il votez, numai sa le fac in ciuda acestor parveniti.
9
2
Reprezentantii Politiei Locale nu ne informeaza si cand se vor face parcari????
3
8
Sunt locuri de parcare suficiente, doar ca majoritatea vor sa parcheze cat mai aproape de locul unde au treaba. Ei nu concep sa parcheze la distanta si sa faca cativa metri pe jos.
10
4
Locuri de parcare se mai fac in orasul acesta. Ca observ ca numai amenzile sunt in voga
4
6
ce se mai aude cu mama primarului? oare nu ar fi trebuit sa isi dea demisia de onoare primarul? intreb si eu
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108