REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mașini vandalizate în cartierul Henri Coandă. Video

Mașini vandalizate în cartierul Henri Coandă. Video

Victor ROTARU 6 octombrie 2022 | 00:00 2972

Locuitorii din zona cartierului Tomis Nord trăiesc un calvar de luni bune, mai cu seamă de când în cartier au început să apară locuri de parcare. Ce părea la început a fi o bucurie, în timp s-a transformat într-o bătaie de cap, întrucât copiii din zonă văd în mașinile parcate cel mai bun loc de joacă din tot orașul.


Tot mai mulți rezidenți ai cartierului Tomis Nord se plâng de luni bune de faptul că le sunt vandalizate mașinile de către copiii din cartier. Acțiunea se petrece pe Aleea Zmeurei, acolo unde copiii se pare că nu au remușcări în a se cățăra pe fiecare mașină ce se află în parcare. Joaca acestor copii nu este întreruptă de nici un locatar din zonă, dar nici de către organele competente, și se pare că a devenit o obișnuință cățăratul pe cât mai multe mașini din parcarea respectivă.

Cu toate că beneficiază de un loc de joacă, acolo unde se află un teren de fotbal, se pare că nu sunt atrași de sportul rege, fiind mult mai interesanți de cățărarea pe mașinile vecinilor.

Oamenii din zonă sunt disperați, întrucât își găsesc mașinile zgâriate, cu ștergătoarele rupte, sau plafoanele îndoite, ”Nu suntem absurzi, însă au apărut numai belele de când e cartierul ăsta aici. Bătăi, urlete, furturi... Ştiţi bine că ne era frică să stăm cu geamul deschis, mai ales dacă locuim la etaje inferioare. Au fost prinşi o grămadă de hoţi care locuiau în Henri Coandă. Apoi scandaluri, acum, uitaţi, ne vandalizează maşinile... Ce să mai facem? Noi cu ce am greşit?", au mai spus locuitorii zonei pentru Replica.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana una alta se pare ca tu n-ai putut fi educat jegule.
5
14
Ciorile nu pot fi educate. Nu pot fi integrate in nici o societate din lumea asta. Peste tot sunt urati de toata lumea. Nu culoarea pielii e problema, ci caracterul infect tipic ciorilor. Doar sa fure, sa urle manele, sa fie pesti, infractori, etc. N-ai sa vezi un t***n, medic, om de stiinta, etc. Inapoiati fara scrupule.
18
5
Tiganii sunt niste primitivi, ce au migrat din Pakistan acum cateva secole. S-au impuiat precum sobolanii prin toate locurile astea ale continentului. Unele state au facut rapid curatenie. Noi le permitem toate cacaturile. Educati cu forta , ori kaput. Atat de simplu e cu natia asta imputita. Cum sa sari cu picioarele pe bunul altuia.
17
3
Fiindca va luati opel si ati venit din tulcea
2
10
Taximetristi rasisti care nu au curse si injura lumea pe net. Tipic romanesc. Sper ca fitu sa fie tratat la fel in europa. Fitu ala roman j***s . Pace
2
10
P r o s t u l e, nu pun botul la religie si alte cacaturi de astea! Si da, ii urasc din suflet pe toti rahatii din LGBT! Astia pot sa crape toti odata cu c i o r i l e tale mult iubite!
5
3
pentru Andrei sa le s**i tu plua la romanii aia credinciosi
1
6
Rasisti infecti. Pleaca zeci de mii de romani la furat in Europa si tot ei comenteaza. Pisamash pe voi ..
4
11
un roman si un blond aveau case identice,unua linga cealalta.vinde romanul caa,iam200000 euro.vinde ti ga nul casa,ia 300000 euro,sii.i spUne romanului,care intreaba de ce a luat mai multi bani. Eu nu am vecini ti ga ni ,i s.a spus!
5
2
Esti prea p***t ca sa intelegi. Si ca tine sunt foarte multi .. pun pariu ca urasti si comunitatea lgbtq.. ca asa sunt idiotii ca tine. Esti doar un roman p***t si probabil credincios . Mars
9
4
niste praf de var nestins s.ar putea sa ajute!
9
2
focul curata si purifica.civilizatia se face cu parul pe spate,asta inteleg bajetii blonzi!
12
2
Ia sa-ti iei tu c i o r i l e acasa si sa ti le pupi in c*r daca le iubesti asa de mult, jegule! Nu pricepi ca acesti oameni sunt tratati asa pentru ca nu vor sa se schimbe in bine?! Astea sunt realitatile, boule! C i o r i l e vor doar sa fure si sa primeasca ajutor de la primarie. Si pana la urma nu dau doi bani pe ceea ce consideri tu sau mai stiu cine ca e rasist!
12
3
" BINEFACERILE " BLESTEMATULUI CLAN mazare, care a mutat toti ti.ganii din Zona Peninsulara in Tomis Nord, pentru a pune mana pe vilele si casele nationalizate de acolo !!!
14
2
16 mesaje din 17 rasiste pana la dosar penal. Ce sa zic ... sunteti niste jeguri de oameni. Asa e cand toti ratatii au internet si pareri. Va doresc sa ajungeti sa fiti tratati la fel cum sunt ei tratati atunci cand sunteti intr-o tara din UE. Sa zica " n-ai voie roman j***s sa intri la disneyland cu copilul, n-ai voie roman hotz la Acropole.. " sunteti prea p****i
3
19
Sansa lor si in general a acestei etnii de rahat este la un viitor ''canal'' de exemplu Bucuresti - Marea Neagra.
17
2
pe niste plozi de astia i-as bate pana s-ar c a c a pe ei! Apoi i-as rupe cu bataia pe handicapatii de parinti!
17
1
Intrucat politia locala o arde puternic prin parcari...nu ar fi bine chiar sa se ocupe si de siguranta lor? Ca bani castiga cu mult mai mult decat muncesc...
13
1
Moarte ciorilor!
16
2
Replica, de ce nu moderati mesajele rasiste extremiste? Sunt si ei oameni, inteleg ca nu -s educati dar poate copiii astia mai au o sansa.
2
28
sa se faca plangere la politie si evacuati de acolo, ca au scazut preturile apartamentelor in zona
23
1
bata pe ei si la munca cu forta, nu pot fi educati altfel.
18
1
care va fi folosita ca masa de votanti de catre PSD/PNl.
12
2
viitorii paraziti ai tarii.
22
1
In anii 90 s-a putut la Mihail Kogălniceanu, acum nu se mai poate că suntem în mUE !
16
2
Se intraba cetateanul, ”Ce să mai facem? Noi cu ce am greşit?". Amice,cand a inceput mazare constructia mizeriei alea de cartier pentru infractori si isi filma toata ziua descinderea pe santier,babele si mosii din zona veneau,se pupau si se ”trageau” in poza cu idiotul. VOI,ceilalti,de ce nu v-ati imbulzit,sa-l luati la goana pe mascarici? Doar stiati cui este dedicata mizeria aia de cartier. Voi asteptati masuri de la politie? Nu vor face nimic,uniti-va cativa insi, luati zburatoarele la ”intrebari” si se vor potoli,astia nu stiu decat de frica,
26
2
si dati-le foc maghernitelor de containere cu tot cu c i o r i l e din ele! Faceti-va dreptate singuri altfel o sa ramaneti cu buzele umflate!
25
2
Daca incercati sa faceti ceva , riscati sa primiti o amenda s-au chiar inchisoare . Ciorile nu pot fi omorate s-au otravite . Doar sa faceti zgomot
19
1
Daramati mizeria aia cu containere!
33
0
Pentru c***i exista o singura soluție: SOLUȚIA FINALA! Gestapo, subscriu. Heil Hitler!
25
5
Daca nui lasati pe copii il futem pe Mazare in puscarie la Poarta Alba
13
4
Moarte ciorilor. HEIL HITLER
29
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614