REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Joi, 7 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6570
1.4° Constanța Joi, 7 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6570

Mașinile lui Pescobar, puse sub sechestru de ANAF

Mașinile lui Pescobar, puse sub sechestru de ANAF

Ana Maria LIPAN 4 octombrie 2023 | 09:44 3437

ANAF și o firmă de leasing au decis să pună sub sechestru două dintre mașinile lui Pescobar, după ce în restaurantele milionarului au fost găsite mai multe nereguli și ulterior au fost închise de ANPC.

Masinile lui Pescobar, puse sub sechestru de ANAF

ANAF a pus sechestru pe un vehicul deținut de firma Nedsea S.R.L., care, până recent, administra restaurantul din Herăstrău al lui Pescobar. Sechestrul a fost aplicat la o mașină de model Peugeot Partner veche de opt ani.

Recent, o firmă de leasing a recurs la aceeași mișcare și a impus sechestru asupra unui Ford Transit, mașină pentru care Pescobar a asumat personal un contract de leasing. Cu toate acestea, firma de leasing nu a primit suma integrală, deoarece mașina a fost fabricată în 2006, iar sechestrul a fost instituit la mai bine de un deceniu după aceea. Mai mult, deși Pescobar declara public că el este proprietarul restaurantelor de lux, Horia Constantinescu, șeful ANPC, a contrazis această declarație. El a afirmat că, de fapt, în documente, proprietarii sunt părinții lui Pescobar, iar persoana care gestionează tavernele este Larisa Popa. Aceasta se bucură de un număr mare de urmăritori online, datorită fotografiilor îndrăznețe pe care le postează pe rețelele de socializare, ceea ce a contribuit la promovarea afacerii familiei Nicolau.

Mama lui Pescobar i-a cerut lui Hora Constantienscu răbdare în rezolvarea problemelor semnalate, iar șeful ANAF a explicat că i-au fost oferite lui Pescobar mai multe șanse pentru a redeschide localul. „Mama domniei sale, ca orice mamă cred încărcată de emoție, a solicitat să avem clemență că va remedia, se va ocupa, să nu luăm, deja vorbim de a treia măsură draconică. Vorbim de finalul lunii iunie, când aceasta a făcut o serie de promisiuni (…) El a făcut curățenie și noi i-am oferit posibilitatea pentru a nu știu câta oară șansa să redeschidă”, a precizat acesta.

Pescobar, acuzat de înșelăciune

Scandalurile se țin lanț de Pescobar după ce ANPC i-a închis celebrele restaurante după nereguli grave de igienă găsite la acestea. Un producător agroalimentar român care comercializează produse prin intermediul Casei Române de Comerț Agroalimentar Unirea SA îl acuză pe Pescobar de înșelăciune. În decembrie 2020, Unirea a apelat la instanță pentru a recupera banii dintr-o factură scadentă cu șapte luni înainte, în mai 2020, emisă de Nedsea SRL, firma deținută de mama lui Paul Nicolau, dar controlată de acesta din urmă.

Potrivit hotărârii judecătorești care a obligat Nedsea SRL să plătească suma restantă, „între părți au existat relații contractuale (…), fără ca pârâtul să își îndeplinească obligațiile contractuale, care constau în plata prestației datorate stabilită în sarcina sa. Reclamantul a emis factura fiscală CRCAUTLO 0114/24.04.2020, scadentă la data de 08.05.2020, în cuantum de 10559,60 lei, din care însă a fost achitată doar suma de 407,95 lei de către pârât, rămânând suma de 10191,65 lei (…). Acesta nu a depus la dosar documente care să ateste plata datoriilor restante.”, scrie BZI.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
" follow the money " si "qui bono"
0
0
Tipic Anaf: pune sechestru pe ciurucuri si ipochimenul cumpara sandramaua de langa cu nu-stiu-cate-milioane...
0
0
Smecherii fwt fraierii comenteaza..!!
0
1
Are ceva pe numele lui? Nimic! Totul pe leasing, rate, imprumuturi. Il doare la basketi! Cu asta se poza Donca de la BV.
4
0
Pescobar asta e definitia smecherului p rost de Ro manica...tare ca fularul, ca osul de meduza...
6
1
Bravo RELU KATELU PURCELLU MAYMUTZELU MYAUNELU!! RELI MAYMUTZELU SEFU LU EXKOBAR daiash la muye la bar
5
1
Numai smecherii mănâncă la pescobar ca ce sa stiti voi amaratilor de la tulcea
4
15
Bai p***t.ule aia prajeau peste si cartofi si reincalzeau mancarea, avea gust de hoit la pret de caviar… A gasit si OPC peste stricat. Congelaturile nu se congeleaza la loc. Ce gust au mah bou.le congelaturile alea de saptamani. Ca la pret era pretul de peste proaspat. Fireai al dracu de p***t.alau ca numai comentarii de javr.a postezi zilnic… Mar.s
14
1
Rică, Tu nu stii sa mananci asa ceva ca esti un vacar p***t de la tulcea.
3
11
Bai omule tu nu poti sa vinzi mancare congelata la preturile alea. Ce gust au congelaturile alea… Mancare foarte p*****a la preturi exorbitante
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
35462936244
5/49
442464503-12-20234 0 9 1 3 5 7
joker
2719125302